AcasăȘTIRI EXTERNEConducerea militară a Iranului, decapitată! Încă un colonel al Forțelor Quds a...

Conducerea militară a Iranului, decapitată! Încă un colonel al Forțelor Quds a fost eliminat

Conducerea militară a Iranului, decapitată! Încă un colonel al Forțelor Quds a fost eliminat (sursa foto: europafm.ro)

Încă un colonel al Forțelor Quds ale Iranului a fost eliminat. Potrivit unor surse din interiorul puternicului stat islamic, un alt comandant al temutei unități 840 IRGC Quds Force a murit în circumstanțe suspecte luni, 30 mai, la Karaj.

Presa arabă (iranintl.com) notează că este vorba despre colonelul Ali Esmailzadeh. Despre el s-a aflat că a murit după ce a căzut de pe acoperișul casei sale, în cartierul Jahan Nama, din Karaj.

Ali Esmailzadeh, mort la o săptămână după Sayyad Khoday

Colonelul a fost dus la spital, unde a fost declarat decesul. Familiei lui Ali Esmailzadeh i s-a transmis că a fost vorba despre o sinucidere. El și-ar fi curmat viața ca urmare a unor probleme de ordin psihologic, după separarea de soție, scrie sursa citată.

Ali Esmailzadeh era un apropiat al colonelului Hassan Sayyad Khoday, șeful Unității 840 a Forței Al-Quds a IRGC, eliminat cu câteva zile în urmă, în 22 mai, la Teheran.

O sursă europeană de securitate a declarat săptămâna trecută că Sayyad-Khodaei era responsabil cu planificarea unor operațiuni teroriste în afara Iranului, inclusiv atacuri în India, Taiwan, Cipru și Georgia, titrează aceeași sursă.

Citiți și: Mossad, în alertă. Iran și-a desemnat țintele / Cinci figuri-cheie din Israel, pe lista Teheranului

Răzbunare cumplită plănuită de Gardienii Revoluției din Iran. „De la Casa Albă, la Tel Aviv” / SUA și Israel, în alertă – VIDEO

author avatar
Andrei Coman
577 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger