AcasăȘTIRI EXTERNEConcedieri MASIVE la unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă...

Concedieri MASIVE la unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din România

concedieri

Grupul britanic de telefonie Vodafone intenționează să elimine mai multe sute de locuri de muncă, majoritatea la sediul central din Londra, a anunțat cotidianul Financial Times citând surse din apropierea discuțiilor.

Vodafone are aproximativ 104.000 de angajați la nivel mondial, dintre care 9.400 în Marea Britanie, arată Agerpres.

Vodafone intenționează să elimine mai multe sute de locuri de muncă pentru a reduce costurile

Informațiile publicate în Financial Times vin după ce în luna noiembrie a anului trecut Vodafone a anunțat că va lua măsuri de reducere a costurilor în valoare de un miliard de euro, în contextul deteriorării condițiilor de pe piață.

Între timp, directorul general de la Vodafone, Nick Read, a demisionat, punând capăt unui mandat în care cotația acțiunilor grupului de telecomunicații s-a redus la jumătate, iar boardul companiei și-a exprimat nemulțumirea față de progresele realizate sub conducerea lui Nick Read.

La începutul acestei săptămâni, Vodafone a ajuns la un acord privind vânzarea operațiunilor sale din Ungaria către compania locală de IT 4iG și fondul de stat Corvinus, urmând să primească suma de 1,7 miliarde de euro ca urmare a acestei tranzacții.

author avatar
Andreea Vlad
1.507 afisari

3 COMENTARII

  1. voda……fone………nema voda…..nema fone…ha ha ha stupid people
    Asta e fosta ConnexGSM cu jigodia scarboasa Copos criminalul care l-a injunghiat cu o surubelnita in ficat peNicusor Ceausescu in decembrie1989.Dupa aia a devenit hokus-pokus mare miliardar pe banii furati cu Stolojinschi si Icsarescu din conturile externe ale Romaniei

    • Am avut un amic ITist care lucra la VODA-FONE adica CONNEX GSM….zic ce ma-ta mare faci tu la astia ca softulGSM e gata facut.Zice…am facut un soft de CIORDEALA LA FACTURI…adica cand suni dupa fix 9secunde se „intrerupe convorbirea” si te taxeaza 3minute dupa care o subrutina multiplica apelurile „gresite”…. Si toate facturile se maresc automat cu40%…..trailes bahtaliooi…Ciordeles Bordeles Mankatzashhhh….ca tavarisciu Copos are nevoie de bani$$$$$$$$$$€€€€€€€€€

  2. Sa dea faliment. Aveam cartela incarcata cu cca. 25 euro si spre nenorocul meu am avut o pana pe autostrada. Cand am vrut sa dau telefon pentru a schimba cauciucul mi-a aparut mesajul: cartela ta nu este inregistrata, desi la cumpararea telefonului si cartelei am dat buletinul pentru inregistrare. A functionat telefonul cca. 20 de ani cu aceasi cartela.
    Tot ei de la Vodafon in 1992 parca au preluat firma MANESMANN prin smecherii de la germani.
    Tot prin smecherii si firma STRABAG au preluat firma STRABAG din Germania si au dus-o in Austria.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger