AcasăȘTIRI EXTERNECredea că scapă după asaltul asupra Capitoliului, dar l-au arestat! Este știrea...

Credea că scapă după asaltul asupra Capitoliului, dar l-au arestat! Este știrea momentului în America

Jake AngeliComplotisul în bustul gol şi coif cu coarne de bizon şi-a aflat pedeapsă DURĂ după asaltul asupra Capitoliului

Justiţia americană a început să împartă pedepse în stânga şi-n dreapta după asaltul asupra Capitoliului, de la mijlocul acestei săptămâni.

Trei manifestanţi pro-Trump care apar în fotografii ce au făcut înconjurul lumii după intruziunea lor violentă asupra Capitoliului au fost arestaţi şi inculpaţi, a anunţat sâmbătă Departamentul Justiţiei american.

Printre aceştia, şi Jacob Anthony Chansley, alias Jake Angeli, complotistul în bustul gol care purta un coif cu coarne de bizon, care a fost arestat şi acuzat de intruziune ilegală şi comportament violent în sediul Congresului SUA.

Cine este Jake Angeli?

Originar din Arizona, Jacob Anthony Chansley, alias Jake Angeli, cu vârsta între 30 şi 40 de ani, care se autointitulează ‘Lupul din Yellowstone’, s-a remarcat deja în timpul demonstraţiilor pro-Trump din oraşul Phoenix în ultimele luni, arborând sistematic faimosul său coif.

El se prezintă drept ‘soldat numeric al QAnon’, mişcarea al cărei erou este Donald Trump şi care consideră un triumf intruziunea de miercuri în sediul Congresului.

Acest individ era înarmat cu o lance de doi metri lungime, cu un drapel american ataşat chiar sub lamă’‘, indică un comunicat al Departamentului Justiţiei.

Ce pedepse a mai anunţat Departamentul de Justiţie?

Departamentul de Justiţie a anunţat deja 13 inculpări pentru intruziune şi dezordine şi arestarea în Arkansas a lui Richard Barnett, bărbatul fotografiat cu picioarele pe biroul lui Nancy Pelosi.

Alte exemple: Adam Johnson, tânărul fotografiat în timp ce lua biroul preşedintei Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a fost arestat vineri şi arestat pentru intruziune ilegală, comportament violent şi furt, conform Agerpres.

Iar Derrick Evans, un ales al parlamentului statului Virginia de Vest, care s-a filmat în timp ce intra în forţă în Congres strigând ‘Derrick Evans este la Capitoliu!’, a fost arestat vineri la domiciliul său şi inculpat sâmbătă pentru intruziune ilegală şi comportament violent.

author avatar
Andrei Ștefan
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger