AcasăȘTIRI EXTERNECompania lui Elon Musk, sub anchetă în SUA. Neuralink a ucis 1.500...

Compania lui Elon Musk, sub anchetă în SUA. Neuralink a ucis 1.500 de animale / Experimente în grabă, moarte și suferință

Compania lui Elon Musk, sub investigație în SUA. Neuralink a ucis 1.500 de animale / Experimente în grabă, moarte și suferință / Foto: printscreen

Neuralink, compania de dispozitive medicale a lui Elon Musk, se află sub investigație federală în SUA pentru potențiale încălcări ale bunăstării animalelor, în urma unor plângeri interne ale personalului, potrivit cărora testele pe animale sunt efectuate în grabă, provocând suferință și moarte inutile.

Neuralink Corp dezvoltă un implant cerebral cu care speră să ajute persoanele paralizate să meargă din nou și să vindece alte afecțiuni neurologice. Investigația federală a fost lansată în ultimele luni de către inspectorul general al Departamentului american al Agriculturii (USDA), la cererea unui procuror federal, potrivit a două surse care au cunoștință despre această anchetă.

Compania lui Musk a ucis aproximativ 1.500 de animale

Investigația se concentrează pe încălcări ale Legii privind bunăstarea animalelor, care reglementează modul în care cercetătorii tratează și testează anumite animale.

Investigația vine într-un moment de nemulțumire crescândă a angajaților în ceea ce privește testele pe animale ale Neuralink, inclusiv plângeri potrivit cărora presiunea exercitată de Elon Musk pentru a accelera dezvoltarea a dus la experimente greșite, potrivit unei analize efectuate de Reuters asupra a zeci de documente Neuralink și a interviurilor cu peste 20 de actuali și foști angajați.

Astfel de teste ratate trebuiau să fie repetate, crescând astfel numărul de animale testate și ucise, spun angajații. Documentele companiei includ mesaje nepublicate, înregistrări audio, e-mailuri, prezentări și rapoarte. Musk și alți directori Neuralink nu au răspuns la solicitările de comentarii.

Reglementările din SUA nu specifică numărul de animale pe care companiile le pot folosi pentru cercetare și le oferă oamenilor de știință o marjă de manevră largă în a stabili când și cum să folosească animale în experimente. Neuralink a trecut cu succes toate inspecțiile USDA ale instalațiilor sale, arată documentele de reglementare.

În total, compania a ucis aproximativ 1.500 de animale, inclusiv peste 280 de oi, porci și maimuțe, ca urmare a experimentelor din 2018, potrivit înregistrărilor analizate de Reuters și de surse cu cunoștințe directe despre operațiunile de testare pe animale ale companiei.

Sursele au calificat cifra ca fiind o estimare aproximativă, deoarece compania nu ține o evidență exactă a numărului de animale testate și ucise. Neuralink a efectuat, de asemenea, cercetări pe șobolani și șoareci.

„Nu ne mișcăm suficient de repede. Mă înnebunește!”

Multe companii folosesc în mod obișnuit animale în experimente pentru a face progrese în domeniul sănătății umane și sunt supuse unor presiuni financiare pentru a introduce rapid pe piață produsele. De obicei, animalele sunt ucise la încheierea experimentelor, adesea pentru a putea fi examinate post-mortem în scopuri de cercetare.

Dar foști și actuali angajați ai Neuralink spun că numărul de decese de animale este mai mare decât ar trebui din motive legate de cererile lui Musk de a accelera cercetarea.
Musk a făcut presiuni pentru a accelera progresul Neuralink, care se bazează în mare măsură pe testarea pe animale, potrivit foștilor și actualilor angajați.

La începutul acestui an, șeful companiei le-a trimis angajaților săi o știre despre cercetătorii elvețieni care au dezvoltat un implant electric care a ajutat un om paralizat să meargă din nou. „În general, nu ne mișcăm suficient de repede. Mă înnebunește!”

În mai multe rânduri, de-a lungul anilor, Musk le-a spus angajaților să-și imagineze că au o „bombă legată de cap”, în încercarea de a-i face să se miște mai repede, potrivit a trei surse.

Problemele legate de testele efectuate de Neuralink au ridicat întrebări la nivel intern cu privire la calitatea datelor rezultate, au declarat trei actuali sau foști angajați. Astfel de probleme ar putea întârzia oferta companiei de a începe testele pe oameni, pe care Musk a declarat că vrea să le facă în următoarele șase luni.

De asemenea, acestea se adaugă la o listă tot mai mare de dureri de cap pentru Musk, care se confruntă cu critici legate de gestionarea Twitter, pe care a achiziționat-o recent pentru 44 de miliarde de dolari.

author avatar
Tudor Borcea
352 afisari

6 COMENTARII

  1. Pentru ca a intrat in Opozitia Contorlata, adica un fals salvator al umanitatii, satanistii ii ridica punctajul facandu-i sicane ca sa devina un tradator credibil in ochii OILOR.

    Vrajeala ! Doar prostii cred ca satanistii isi scot ochii unii altora.

    Ce este important de retinut este ca satanistii care omoara oameni cu arma militara 5G, cu vaccinul ucigas, violeaza si ucid copii, au mare grija de animale.
    Pentru ei animalele sunt mai importante decat oamenii.

    Daca vaccinul ucigas experimentat pe oameni ( arma biologica pregatita special pentru GENOCID ), a ucis si ucide atatia oameni maturi si copii nu-i ingrijoreaza pe satanisti, dar au mare mila de animalele ucise in experimentele satanistului Elon Musk.

    ,, …Vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva din 1949.
    Conform acestui articol, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”.
    Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg – care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.’’
    https://oficialmedia.com/vaccinul-experimental-incalca-toate-cele-10-coduri-de-la-nuremberg-care-aplica-pedeapsa-cu-moartea/

    • vită hanonimă, normal că trebuie avut grijă de animale. Ăstea nu se pot apără, nu au discernământ. Lighioanele bipede care s-au lăsat injectate își merită soarta!
      PRICEPI, RETARDEL, PRICEPI? Sau trebuie să-ți desenez?

      • Mai Gheorghe, eu pricep ca toate fiintele vii oameni si animale trebuie protejate, dar tu nevertebratule nu intelegi mesajul real a acestei manevre sataniste.

        Daca le pasa de animale asa cum pretind, il anchetau pe fiul de nazist Elon Musk atunci cand facea parte din Deep State in mod declarat si nu dupa ce a cumparat Twitter ca sa faca el dreptate ( de fapt sa ccontroleze totul pentru ca Faccebook este mort), si acum satanistii il considera ,,tradator”.
        Joc de glezne pentru prosti.

        In esenta toti criminalii au mare grija de animale si ii dispretuiesc pe oameni pentru ca au minte de reptila. Citeste sa vad ce pricepi:

        ,,Corpul Av. General al Jud. Marinei SUA a dat publicității numele unui producător de la Hollywood care a fost arestat după ce a participat joia trecută la banchetul regimului criminal Biden. Este Eli Roth, un regizor de film, scenarist, producător și actor american al cărui nume este sinonim cu pornografia cu tortură: Roth este cel mai bine cunoscut pentru regia filmului Hostel, un film macabru de frică în care femeile tinere ademenesc colegii excitați la un depozit industrial deținut de o societate secretă. Acolo, băieții sunt întemnițați și licitați de către elitele bogate și sadice, care, la rândul lor, își mutilează victimele în cele mai dezgustătoare și grotești moduri imaginabile. Eli Roth a exersat în viața reală ceea ce a produs pe film, a declarat o sursă JAG. Înainte să înceapă filmările principale la Hostel, Cabin Fever și The Green Inferno, Roth a închiriat o proprietate în Bilisht, Albania, a angajat membri ai mafiei albaneze pentru a tortura și ucide oameni în moduri care vor apărea în filme. Victimele, însă, erau cetățeni americani, persoane fără adăpost pe care oamenii lui Roth le smulsese de pe străzile din Los Angeles. Li s-a spus că vor juca într-un film și vor primi bani. Au fost transportate cu avionul în Albania, torturate până la extrem, apoi au fost dezmembrate, exsanguinate și decapitate. Deși nu au apărut crime reale în filmele lui Roth, JAG a spus că a obținut conținut audio și video cu Roth care admite că a orchestrat și supravegheat personal moartea a 16 bărbați și femei în Albania. „Avem multe informații că Roth este in legatura cu elite care fac același rău. Arestarea lui va duce la alții”. „Datorita influentei Hollywoodului mulți dintre acești actori au rămas nepedepsiți de sistemul de justiție penală. Sistemul de justiție militară nu este la fel de amabil.”’’

  2. Bai Elon, bai miliardarule excentric amerlok, ai destui cobai pe care sa faci experimente, le iei chiar din Bukalistan, stii tu, chiar din Bukale, alegi pe care si pe cine vrei tu, le dai la fiecare cate 500 de iepuroi, sa vezi cum vor da din maini si din picioare sa ii primesti la tine in gulagul digital 🙂 Ha ha ha 🙂 Si ii mai zici si la negrisorul kokalar amerlok no. 1 al Amerlociei, un anume Kanye West, sa mai zica cate ceva frumos despre romanasi, dar numai despre tampitii aia de fazani de tefelei corporatisti 🙂 Adica sa ii bage undeva, iar apoi sa ii scoata la loc 🙂 Multumim, bai Elon, pentru imensa grija ce o ai pentru omenire, dar interesant cum pe tine si pe alti miliardari barosani ca tine nu v-a prins deloc celebrul virusel chinezesc invizibil 🙂 Bai Elon, vezi sa nu ne intalnim dupa WW3 nuclear, atunci nu prea va mai conta ca ai fost miliardar, atunci chiar va fi care pe care 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger