Cauta

Comoara lui Prigojin. Suma colosală găsită la biroul liderului Wagner (FOTO)

O adevărată comoară a fost descoperită de autorităţile ruse la biroul lui Evgeni Prigojin din Sankt Petersburg. Liderul Wagner a spus că banii erau pentru salariile și alte cheltuieli ale luptătorilor pe care-i conduce.

Potrivit presei ruse, în jur de 4 miliarde de ruble, echivalentul a 47 de milioane de dolari, au fost găsiți în cutii de carton.

Prigojin foloseşte doar cash

Prigojin a spus că banii găsiți în Sankt Petersburg sunt bani pentru salarii, compensații etc. și că Wagner folosește doar numerar. NEXTA a publicat pe pagina de Twitter mai multe imagini cu obiecte și documentele găsite în sediul lui Prigojin.

Nu s-a găsit doar o mașină GAZelle, s-au găsit o mașină și două autobuze, unde erau bani pentru a plăti salariile și pentru alte probleme”, a declarat el, conform zona.media.

Wagner folosește doar cash, după cum se specifică în contracte, a mai spus el „și toată lumea era mulțumită cu banii cash, iar acum au venit cu o percheziție”.

Wagner n-a mai înaintat spre Moscova

Altfel, sâmbătă seara, Evgheni Prigojin a anunțat că trupele Wagner și-au oprit înaintarea spre Moscova și se vor întoarce spre taberele de luptă.

„Aveau de gând să desființeze Compania Militară Privată Wagner. Am ieșit pe 23 iunie la Marșul Justiției. Într-o zi, am mers pe jos până la aproape 200 km de Moscova. În acest timp, nu am vărsat nici măcar o picătură de sânge al luptătorilor noștri.

Acum, a venit momentul în care s-ar putea să curgă sânge. De aceea, înțelegând responsabilitatea pentru vărsarea sângelui rusesc de către una dintre părți, ne întoarcem convoaiele și ne întoarcem în taberele de campanie conform planului“, a spus Prigojin.

Ultimele stiri

  • Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează pe românii care vor să se „retragă” anticipat. Modificare majoră
  • „Legea Anastasia”, INUTILĂ?! Un șofer aproape de comă alcoolică a omorât 3 tineri și a primit o condamnare care i-a scandalizat pe toți!
  • PNL, record de candidate în aceste alegeri. Nicolae Ciucă: În momentul de față avem peste 9000 de femei candidate pe listele Partidului Național Liberal
  • Cum te trădează telefonul. Pe ce butoane trebuie să apeşi ca să nu mai fii înregistrat, pe ascuns, de dispozitivul tău
  • Se scumpeşte preţul curentului electric, de la 1 iulie 2024. Care vor fi cei mai afectaţi români
  • Captură mare pe teritoriul României. Cel mai căutat hacker din Spania, cu 55 de identităţi diferite, a fost prins!
  • Decizia sfâşietoare pe care a luat-o Kate Middleton: „S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată”
  • Comunicat de presă GEMITE RO SRL
  • Accident în Capitală. Un șofer de ambulanță băut a lovit un pieton. Victima, transportată la spital
  • Fenomenul drogurilor ia amploare în București, zero planuri din partea lui Nicușor Dan
  • Exit mobile version