AcasăȘTIRI EXTERNECe armament a trimis România în Ucraina? Coloană de bindate cu turelă...

Ce armament a trimis România în Ucraina? Coloană de bindate cu turelă „Anubis”, de fabricație românească, filmată pe străzile din Ucraina! – VIDEO

blindateColoană de bindate cu turela „Anubis”, de fabricație românească, filmate pe străzile din Ucraina - VIDEO / captură video

Autoritățile române au refuzat, până în prezent, să recunoască public dacă România ajută militar Ucraina în vreun fel.

Însă o înregistrare video care circulă pe Twitter arată, se pare, că România ajută indirect Kievul.

Blindate turcești echipate cu turela Anubis produsă în România, filmate în Ucraina

O coloană de mașini bindate cu turela „Anubis”, de fabricație românească, a fost filmată pe o șosea din Ucraina, după cum arată o înregistrare video publicată pe un cont de Twitter.

Filmarea, cu o durată de 38 de secunde, prezintă cel puțin 12 de astfel de vehicule blindate care circulă pe o șosea într-o zonă neprecizată.

Deși se vede clar că vehiculele militare sunt de fabricație românească, autoritățile din România au refuzat să ofere detalii despre armele sau autovehiculele militare trimise de către țara noastră, în războiul din Ucraina.

Tren ucrainean cu echipamente militare în trecere prin gara Bacău

Potrivit unor surse, citate de contul Ukraine Weapons Tracker, vehiculele au fost furnizate de Turcia. În urmă cu câteva zile, un tren încărcat cu zeci de vehicule militare furnizate de Turcia trupelor ucrainene a fost filmat trecând prin gara Bacău.

Ukraine Weapons Tracker notează un lucru interesant, blindatele turcești care au ajuns în Ucraina ar fi echipate cu turele telecomandate Pro Optica „Anubis” românești.

„Imagini cu ultimului lot de blindate turcești Kirpi de tipul MRAP livrate către forțele ucrainene – dar acestea sunt deosebit de interesante, deoarece sunt echipate cu turele Pro Optica ANUBIS RCWS românești, echipate fie cu o mitralieră de 12,7, fie 7,62 mm prevăzută inclusiv cu o cameră termală”, scrie Ukraine Weapons Tracker.

author avatar
Andreea Vlad
1.109 afisari

9 COMENTARII

  1. VA VENI VREMEA SCADENTEI INTR-O ZI !. PARLAMENTUL DOARME !,CSAT-UL DOARME ,MUTUL DE LA COTROCENI DOARME ,PRIM POPANDAUL DE LA VICTORIA FACE PE PROSTUL !,
    IAR CEI CARE VOR PLATI VOR FI CA DE FIECARE DATA ROMANII !,ROMANII VOR PLATI SI ARMAMENTUL TRIMIS SI VOR PLATI CU SANGE IN ZIUA IN CARE RUSII VOR NAVALI.

  2. e bine. in felul acesta contribuim la infrangerea ucrainei, calitatea inferioara a produselor romanesti fiind de notorietate.

  3. Pe noi ne mănâncă rău în pl ,am uitat ca ne,am mai dus la drum cu,un aliat și,am sfârșitul cu altul ,actuala clasa politică și tradatoare imp cu impostorul Werner nu mai țin cont și de vointa cetățeanului care ia trimis acolo pt ai reprezenta ,am ajuns niște sluji efectic cu acești vagabonzi

  4. n-am recuperat cele 3miliarde de US dolari de la Krivoi Rog din vremea lui Ceausescu si le mai facem cadou altii. Ce javre avem la conducerea tarii!!!!

  5. De ce va c.a.c.a.ti pe voi neaparat. Adica cum am trimis noi armament romanesc la ukroci ???? Pai, voi spuneti in articol ca sant blindate turcesti care au si echipament romanesc, dar livrate de turci si atunci ??? Si apoi coloana asta putea fi filmata si la Vascauti si tare ma tem ca la noi era deoarece sunetul sirenei politiei prea seamana a romanica, or, sunetele cam difera de la o tara la alta. Vreti neaparat sa deveniti interesanti. NU SANTETI !!

  6. Or sa opreasca racheta aia a lui putin ce depaseste sunetul,dar englezii si americanii ce le livreaza in ce foto se pot vedea???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger