AcasăȘTIRI EXTERNEColega de salon din spital i-a oprit altei paciente de două ori...

Colega de salon din spital i-a oprit altei paciente de două ori ventilatorul, din cauza zgomotului. Ce a urmat e ŞOC!

"Te sun eu pe fix!" - un concept ce nu mai e valabil la spitalul din Brăila. De ce? Hoţii au tăiat cablurile

Caz incredibil în Germania. O pacientă în vârstă de 72 de ani i-a oprit de două ori ventilatorul colegei de salon, pe motiv că o deranja zgomotul pe care îl făcea.

Poliţia şi procurorii spun că medicii i-au explicat femeii, după ce a oprit prima dată ventitlatorul, în jurul orei 20:00, că aparatul o menţine pe cealaltă pacientă în viaţă.

Pacienta deranjată, arestată

Într-un comunicat de presă comun publicat de procuratura și de poliția din Mannheim se arată că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20.00, după ce ”s-a simțit deranjată de zgomotul provenit de la aparatul de oxigen”.

Pacienta căreia i-a fost oprit aparatul, în vârstă de 79 de ani, a trebuit să fie resuscitată, au precizat autoritățile, și, deși viața ei nu a fost în pericol, a avut totuși nevoie de îngrijire intensivă.

Aşadar, de la un moft, practic, o bătrână ar putea fi condamnată. Suspecta a fost adusă miercuri în fața unui judecător și dusă la închisoare. Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

author avatar
Andrei Ștefan
801 afisari

3 COMENTARII

  1. Vedeti ??? Asta ne desparte, degeaba urlam ”vrem o tara ca afara”… la noi s-au mutat bolnavi noaptea dintr-un spital in altul, au murit unii asfixxiati din cauza neglijentei unora platiti sa aiba grija de ei, unora li s-a scurtat viata din lipsa medicatiei necesare, altora din indolenta medicilor, ..si ??? A patit cineva ceva ??? Nu-mi amintesc… ASA CA NU VA MAI AMAGITI… CU ASTIA LA COMANDA… NICIODATA.

  2. Cititi sa stiti ce va asteapta daca sunteti pe lista criminalilor: medici, asistente, polioticieni, ziaristi, turnatori si mancatori de kk platiti de Guvernele criminale de pana acum, etc:

    ,, …Vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva.
    Conform articolului 32 din Convenția de la Geneva din 1949, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”.
    Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg – care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.’’
    https://oficialmedia.com/vaccinul-experimental-incalca-toate-cele-10-coduri-de-la-nuremberg-care-aplica-pedeapsa-cu-moartea/

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger