AcasăȘTIRI EXTERNECOLAPS în presă. Un mare jucător din piaţa media va intra în...

COLAPS în presă. Un mare jucător din piaţa media va intra în FALIMENT!

COLAPS în presă. Un mare jucător din piaţa media va intra în FALIMENT!

Este criză pe piaţa media din întreaga lume. Se adună companiile care întră, mai întâi, în insolvenţă, apoi în faliment.

„Febra” a cuprins SUA. După compania BuzzFeed, care a anunţat că închide site-ul de ştiri BuzzFeed News pentru că nu mai este profitabil, iată că şi Vice Media Group are serioase probleme financiare.

Compania de digital media este în căutarea unui cumpărător, dar ar putea să depună declarația de faliment în următoarele săptămâni.

Vice Media Group deține site-urile Vice și Motherboad

Această firmă, care deţine site-urile Vice și Motherboad, încearcă de ani de zile să obțină profit, nu a reușit, a pierdut bani și a concediat în mod repetat angajați.

A fost numită cea mai mare companie independentă de media pentru publicul tânăr din lume şi a atras interesul unor giganţi precum Disney și Fox pentru investiţii.

Şanse mici să-i cumpere cineva

Drumul celor de la Vice pare a fi spre faliment. Evaluată în trecut la 5,7 miliarde de dolari, compania s-a chinuit anul acesta să găsească un cumpărător.

Cel puţin cinci companii și-au exprimat interesul de a cumpăra Vice, dar şansele pentru un acord financiar sunt din ce în ce mai mici.

Vice a început ca o revistă punk în Montreal acum mai bine de două decenii.

author avatar
Andrei Ștefan
1.151 afisari

2 COMENTARII

  1. Vice un GRUP SODOMIT care incurajeaza si face propaganda mizerabila minoritatilor LGBTQ. Da doamne sa se inchida acest site mizerabil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger