AcasăȘTIRI EXTERNECine sunt primii mercenari americani capturați în Ucraina. Vor fi și ei...

Cine sunt primii mercenari americani capturați în Ucraina. Vor fi și ei condamnați la moarte de ruși? – FOTO&VIDEO

militariCine sunt primii mercenari americani capturați în Ucraina. Vor fi și ei condamnați la moarte de ruși? – FOTO&VIDEO / foto: The Telegraph

Doi mercenari americani, care erau dați dispăruți de mai bine de o săptămână în Ucraina, au fost capturați de forțele ruse, anunță publicația britanică The Telegraph.

Cei doi americani au fost luați prizonieri în timpul unui atac care a avut loc de joia trecută lângă Harkov, povestesc camarazii care luptau alături de ei.

Primii militari americani capturați de ruși

Alexander Drueke, în vârstă de 39 de ani, și Andy Huynh, în vârstă de 27 de ani, erau angajați ca mercenari într-o unitate obișnuită a armatei ucrainene.

Drucke a servit în Chemical Corps, o unitate a Armatei SUA care este responsabilă cu protecția împotriva armelor biologice, radiologice, nucleare și chimice. Funcția i-a fost dezvăluită de emblema de pe tunică (precum și abrevierea 74D), vezi foto de mai jos.

Se crede că cei doi sunt primii militari americani care au fost capturați în Ucraina de către ruși!

Mercenarii britanici au fost condamnați la moarte

Drueke și Huynh se vor alătura unui număr tot mai mare de luptători occidentali capturați de forțele ruse, inclusiv trei britanici – Aiden Aslin, Shaun Pinner și Andrew Hill. Aceștia din urmă au fost deja condamnați la moarte de tribunalul autoproclamatei republici Donețk.

Capturarea celor doi americani reprezintă un moment sensibil din punct de vedere diplomatic, deoarece Kremlinul ar putea încerca să o folosească ca dovadă că SUA se implică direct în războiul din Ucraina.

Vladimir Putin, președintele rus, va cere concesii semnificative în schimbul eliberării lor, potrivit The Telegraph.

Misiunea americanilor a eșuat lângă Harkov

Un camarad al celor doi bărbați, care a cerut să își păstreze anonimatul, a declarat pentru The Telegraph că mercenarii americani au fost capturați după ce trupe rusești mult mai numeroase au învins într-o bătălie desfășurată săptămâna trecută în satul Izbytske, la 48 km nord-est de Harkov. Satul este la mai puțin de 8 km de granița cu Rusia.

„Eram într-o misiune și totul a luat-o razna, am primit informații proaste. Ni s-a spus că orașul era liber, dar s-a dovedit că rușii îl atacau, deja. Au venit pe drum cu două tancuri T72 și mai multe BMP3 , plus aproximativ 100 de infanteriști” , a mărturisit un luptător al trupelor ucrainene.

Au înfruntat trupele ruse nepregătiți

Echipa celor doi americani, formată din doar 10 oameni, s-a retras și și-a stabilit poziții de apărare, așezând o mină antitanc în drum pentru T72-urile care înaintau. Între timp, Drueke și Huynh au condus împreună un lansator de grenade RPG7 propulsat de rachetă.

„Toată lumea s-a acoperit așteptând ca unul dintre tancuri să lovească mina antitanc, dar Alex și Andy au văzut un BMP3 venind din altă direcție prin pădure și și-au dat seama că ne va ucide pe cei mai mulți dintre noi. Au deschis focul și l-au oprit cu prima lor lovitură.”

Asta a atras însă atenția unuia dintre tancurile T72, care a tras un foc în direcția celor doi. Se crede că obuzul i-a ratat, dar este posibil să fi provocat o explozie care i-a ucis. Cei doi americani au dispărut apoi, fiind probabil capturați de soldații ruși.

author avatar
Andreea Vlad
1.965 afisari

19 COMENTARII

  1. Nu vor fi condamnati la moarte ci numai executati rapid, asa cum merita toti mercenarii drogati trimisi de reptilienii Rockefeller si Rothschild ca sa le salveze cele 31 de biolaboratoare de arme biologice si peste 35 de mii de copiii, rapiti de traficantzii lui Poponel Zelensky pentru viol, canibalism si sacrificii satanice.

    In scurt timp mercenarul Joianis vrea sa ajunga si el cu clona lui Poponel Macron in zona de conflict ( Poponel Macron original a fost de mult executat si i-a ramas ,,sotzia”, Maimutza Brigide, cu numele real Jean-Michel Trogneux, care tocmai s-a operat de prostata).

    Sper sa-i prinda rusii si sa-i traga in tzeapa ca sa scape omenirea de doua jeguri: un IDIOT TRDATOR CRIMINAL si un POPONAR CRIMINAL.

  2. Gunoie amerlicane de mercenari cu educatie de criminali drogati care trebuie pusti la zid si executati

  3. Putin este mort. Știu asta de o lună.
    În ultimi 15 ani am un război cu FSB și implicit cu el. El este cel care a autorizat, ordonat, direcționat acțiunile împotriva altora. Atunci nu am realizat asta dar când am pus cap la cap ce s-a întâmplat am realizat că a fost eliminat ca eu să fu racolat. Lucram în Irak. Pentru protecția mea am spus la militari americani, am fost verificat, niște teste copilărești. A fost trimis un coleg, Psi agent. Am fost uimit cu câtă ușurință putea citi gândurile cuiva, putea face ca cineva să se accidenteze. Am început să caut răspunsuri, am găsit metode, modalități, una a fost Remote Viewing a unui fost agent CIA, Paul H Smith.
    Am început să practic, să mă antrenez. Am obținut rezultate, telepatie, clarvedere, dar ce a fost mai important este că am reușit să mă protejez Psi de cei care au încercat să mă elimine și pe mine.
    Cei din FSB, extrasenzorialii care sunt printre cei mai buni din lume, mă urmăresc zilnic, când intru în meditație. Putin m-a scanat în Astral, un mongoloid l-a adus la mine, a pus stringul. De atunci îl verific periodic, mongoloidul a fost lângă el, l-a protejat.
    Acum o lună l-am scanat iar, el era într-o altă dimensiune, altă lume, apărea diferit, mongoloidul absent. Imediat cum am observat asta am fost atacat Psi, cei din serviciile secrete din țara mea au aparate Psi date de CIA și m-au atacat, asta este o confirmare că Putin este mort și CIA și FSB fac legea și se înțeleg între ele.
    Totul este păcăleală. Tot ce vedem noi la Tv, mass media este păcăleală. Serviciile secrete se înțeleg între ele, negociază pe spatele nostru.
    Totul este păcăleală. Tot ce vedem noi la Tv, mass media este păcăleală. Serviciile secrete se înțeleg între ele, negociază pe spatele nostru.
    Sper ca mesajul să ajungă la dumneavoastră.

  4. MDA, E CLAR , PANDEMIA , RAZBOIUL , MAREA RESETARE, NE AU AFECTAT DIN PLIN…………PE FIECARE , IN FELUL LUI!

  5. Mercenarii și spionii nu au nici-un alt drept decât judecata sumară și la moarte. Ce-au căutat au găsit. Înainte de executarea sentinței trebuie scuturați bine de informații.

    • @Wolf Edmond
      stati asa ca e mai frumos decat banuiti…..vrajeala cu t72….
      Pentagonul admite că a susținut 46 de laboratoare în Ucraina în ultimii 20 de ani în scopuri pașnice!Departamentul Apărării din Statele Unite a publicat pe siteul său oficial un comunicat cu privire la istoria și realizările programelor de colaborare internaționale, pentru reducerea amenințărilor nucleare, biologice și chimice de pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice.
      Chemical Corps adica Trupele Chimice…..mai stiu si EU cate ceva cu astea…..Chemical, biological, radiological and nuclear defence doar ca sunt un pic interzise…geneva 1993…1997 in vigoare
      Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC)-Convenția privind Interzicerea Armelor Chimice

  6. Animalele de la Davos turbeaza,globalismul a fost tras inapoi cu 50 de ani.Davai Putin!

    • Mai este de tras pana la inceputurile drumului Mătăsii, cam de acum 3.000 de ani a inceput globalismul. Butelie rusească analfabetă!

  7. Cine sunt primii putinisti capturati in Ucraina? Vor fi și ei condamnați la moarte de CPI?

  8. Stati putin. Guvernul lui Zelea va spune ca acestia au fost mult timp in armata Ucraina. Bineinteles un guvern mincinos.

  9. „Între timp, Drueke și Huynh au condus împreună un lansator de grenade RPG7 propulsat de rachetă.”
    Mda,google translate a facut si el ce a putut cu un articol ciordit… RPG7 este celebrul pe romaneste AG7 si nu se conduce ci se pune pe umar si se trage cu el.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger