AcasăȘTIRI EXTERNECine mai era în avion, alături de Evgheni Prigojin, în momentul prăbușirii....

Cine mai era în avion, alături de Evgheni Prigojin, în momentul prăbușirii. Toţi oamenii de la bord ar fi murit

Toate cele 10 persoane aflate la bord au murit, potrivit informațiilor preliminare. Sursele spun că toate cadavrele au fost recuperate. Este vorba despre șapte pasageri și trei membri ai echipajului.

Agenția de aviație a Rusiei i-a identificat pe cei șapte pasageri ca fiind: Evgheni Prigojin și mâna sa dreaptă, Dmitri Utkin, Serghei Propustin, Evgheni Makaryan, Alexander Totmin, Valery Cekalov și Nikolai Matuseyev.

Membrii echipajului au fost identificați ca fiind căpitanul Alexei Levshin, copilotul Rustam Karimov și însoțitoarea de bord Kristina Raspopov.

Cine era singura femeie de la bord?

Printre pasagerii aflați la bordul avionului prăbușit se afla o singură femeie, însoțitoarea de zbor Kristina Raspopova. Avea 39 de ani și, cu puțin timp înainte de decolare, le-a trimis rudelor un mesaj în care spunea că zborul lor a fot întârziat.

Televiziunea rusă „Tsargrad”, cunoscută pentru pozițiile apropiate de Kremlin, vorbește despre „aruncarea în aer” a avionului lui Prigojin. Aceeaşi sursă mai susţine că trupurile lui Evgheni Prigojin și ale lui Dmitri Utkin au fost „identificate preliminar”.

324 afisari

7 COMENTARII

  1. Un vechi proverb american spune ca atunci cand scoti katana trebuie sa o folo asta cand scoti pisdolu tragi nu il bagi in teaca… Asta asa e nu mai treci prin Moskba.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...