AcasăȘTIRI EXTERNECine este Ghost of Kyiv, misteriosul pilot ucrainean care ține piept aviației...

Cine este Ghost of Kyiv, misteriosul pilot ucrainean care ține piept aviației ruse! Cu un MiG-29 a făcut prăpăd printre avioanele lui Putin

Ghost of KyivCine este Ghost of Kyiv, misteriosul pilot ucrainean care ține piept aviației ruse! Cu un MiG-29 a făcut prăpăd printre avioanele lui Putin

Internauții au salutat faptele eroice ale unui pilot ucrainean, a cărui identitate nu este încă dezvăluită, care ar fi doborât șase avioane rusești.

Fantoma de la Kiev, așa i se spune bravului soldat pe Twitter și pe alte site-uri de socializare. Este vorba despre un militar ucrainean care pilotează un MIG-29. Acesta ar fi doborât șase avioane rusești în prima zi a invaziei Rusiei în Ucraina, scrie presa internațională.

Multe dintre postările Ghost of Kyiv sunt însoțite de filmări cu ceea ce pare a fi un MIG-29 – cunoscut sub numele de Fulcrum – deși majoritatea postărilor au exact același clip scurt – avionul care zboară deasupra blocurilor din Kiev.

Ghost of Kyiv a primit statutul de As online

Potrivit unei postări distribuite pe rețelele de socializare, Ghost of Kyiv a doborât două SU-35, un SU-27, un MIG-29 și două SU-25.

Conform convențiilor recunoscute pentru războiul aerian, orice pilot care reușește să doboare cinci avioane inamice este recunoscut drept „As”. Cu șase reușite într-o singură zi, Ghost of Kyiv ar fi așadar un As după doar o zi de luptă.

Până acum, nu a existat nicio confirmare că Fantoma de la Kiev există cu adevărat. Ceea ce știm este că forțele de apărare ucrainene au spus că șapte avioane rusești au fost doborâte în timpul conflictului de joi. Dacă șase dintre acestea au fost doborâte de către pilotul de la Kiev pare puțin probabil, având în vedere că luptele au avut loc în mai multe zone din întreaga țară.

author avatar
Andreea Vlad
5.962 afisari

10 COMENTARII

  1. Povesti la gura sobei internaute. Fugiți dracu d-aici cu minciunelele voastre! Auzi ” ar fi ” daca n-ar fi

  2. Propagandă tipică de război. Ce seamănă cu „eficiența” waxxului, nu-i așa?
    Parcă noi nu am ști că, orice război, ar nevoie de eroi pentru a-i însufleții pe proștii care merg în luptă.
    SĂ NU UITĂM CĂ BOGĂTANII CIOLOVECI SE ODIHNESC ÎN ELVEȚIA, FRANȚA, MONACO….

    • „proștii care merg în luptă”. Oamenii isi apara tara imbecilule. ti-ai luat rublele astazi?

      • Vierme, marș și te du tu să aperi averea magnaților cioloveci sau mioritici, griJania mume-tii de hoit!

  3. VITE INCALTATE SI IMBOTNITATE, AVETI VOI IDEE CE FLOTA AERIANA ARE UCRAINA, PROSTII SECOLULUI? A ASCUNS-O ZELENSKI SUB ICOANA LUI MA-SA…PROGRESISTUL KURULUI CA CIOLOS SI CA BARNA, A BELIT CARASU…STIE CA SI EL SI POROSENKO SUNT MANCATI..PUTETI SA VA RASPUNDETI DE CE STA SCRIS PE MALL HUNTER BUSINESS? PE MALL-UL LUI SYLVESTER STALONE NU SCRIE ASA CEVA, PROSTILOR CARE AVETI CREIER CAT O NUCA GOALA. AVETI MINIMA IDEE CE INSEAMNA FLOTA MARITIMA A UCRAINEI SI RUSIEI, CARE IN MAREA NEAGRA SUNT LA UN LOC? SCRIETI PENTRU SPALATII PE CREIER, FOMISTILOR?! ZELENSKI TIPA CA STIE CA IL CASTREAZA GENERALII …NU CA SE URCA PUTIN PE UCRAINA..

  4. Eu cred ca e vorba de o iluzie optica ,de obicei ciorile zbozra in stol si cand sunt in picaj vazute de departe par a fi Suhoi 35.

  5. Adevarul ca si mie mi s-a cam balanganit manerul burtii astazi.S-a inclinat in cele din urma in stanga.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger