AcasăȘTIRI EXTERNECine conduce SUA? Biden, trimis de congresmeni să-și facă un control la...

Cine conduce SUA? Biden, trimis de congresmeni să-și facă un control la cap

Cine conduce SUA? Biden, trimis de congresmeni să-și facă un control la cap

38 de congresmeni republicani îi cer președintelui SUA, Joe Biden, să-și facă un test cognitiv, declarându-se îngrijorați de abilitățile mintale ale liderului de la Casa Albă.

„Vă scriem din nou pentru a vă exprima îngrijorarea noastră cu privire la starea dumneavoastră cognitivă actuală”, se arată în scrisoarea trimisă marți președintelui Biden, în vârstă de 79 de ani.

Autorul scrisorii, semnată de 37 de colegi republicani, este reprezentantul statului Texas în Congres, Ronny Jackson, care a fost medic prezidențial al lui Barack Obama și al lui Donald Trump.

Americanii au îndoieli, potrivit sondajelor

„Credem că, indiferent de sex, vârstă sau partid politic, toți președinții ar trebui să urmeze exemplul dat de fostul președinte Trump pentru a documenta și a demonstra abilități mintale solide”, potrivit scrisorii, scrie The Johnston County Report.

„În timp ce v-ați supus examenului fizic anual pe 19 noiembrie 2021, fie nu ați avut un test cognitiv, fie acele rezultate au fost ascunse publicului”.

„Medicul de la Casa Albă Kevin O’Connor, a atestat că sunteți «apt pentru a îndeplini cu succes îndatoririle Președinției» într-o manieră pur fizică; cu toate acestea, suntem îngrijorați de abilitățile dumneavoastră cognitive și mintale”, a continuat scrisoarea.

Mai mulți membri ai Congresului i-au trimis lui Biden o scrisoare similară în iunie anul trecut. Nu a răspuns niciodată la cererea lor. „De atunci, poporul american și-a pierdut continuu încrederea în capacitatea dumneavoastră de a vă gestiona eficient și competent îndatoririle de președinte al Statelor Unite”, potrivit scrisorii din această săptămână.

Datele sondajelor sugerează îngrijorarea publicului cu privire la sănătatea mintală a lui Biden, susține scrisoarea. Printre constatările citate: 48% dintre alegători „nu sunt de acord cu afirmația că sunteți apt mintal”.

Jurnaliști insultați, pauze de memorie

Scrisoarea lui Jackson citează exemple recente în care Biden a insultat public un reporter și se străduia cu greu să citească cifrele în timpul unei conferințe de presă. Ambele incidente ar putea indica semne de declin mintal.

„Acesta nu este doar o tendință recentă, deoarece declinul dvs mental și uitarea au devenit mai evidente în ultimii doi ani”, argumentează scrisoarea. „În timpul campaniei, ai uitat adesea numele statelor în care ați fost la mitingurile de campanie”.

„Vă implorăm să publicați rezultatele testelor”

„Poporul american ar trebui să aibă încredere absolută în președintele lui”, adaugă Jackson. „Merită să știe că el sau ea poate îndeplini atribuțiile de șef al statului și comandant al armatei. Merită o transparență deplină cu privire la capacitățile mentale ale celui mai înalt lider ales. Pentru a realiza acest lucru, vă îndemnăm să vă supuneți imediat unui test cognitiv. Vă implorăm să publicați apoi rezultatele testelor, astfel încât poporul american să cunoască sănătatea mintală și intelectuală deplină a președintelui”.

Scrisoarea notează că în 2018 oponenții politici și presa au cerut ca Trump să treacă același tip de test. Trump s-a conformat și a susținut un test „în care a excelat”.

author avatar
Tudor Borcea
1.018 afisari

6 COMENTARII

  1. Conduce kabala urmatoarea in linie si neomarxista sadea nu se vede ce a ajuns america sub ei!!

  2. DE PARCA NU SE VEDE CA BIDEU E DUS CU SORCOVA…..PE IOHANNIS NU IL TRIMITE NIMENI LA CONTROL? CINE OARE? CIOLACU, CARE ARE NEVOIE SI EL SAU CATU CARE E PE SISTEM LA LINIUTE? ORI ORBAN CARE ARE SANGE IN ALCOOL…ORI POATE PUTORETA DE ALINA GORGHIU SALTELISTA CARE SI-A FOLOSIT FOFOLOANCA DREPT CARTE DE IDENTITATE? A AVUT SOT, A FACUT SI COPII…ARE PARAVAN PENTRU CURVARASIE …VIITORUL EI CA AL MONEI MUSCA..

  3. Nu-i cam tarziu sa-si faca control la cap? Cand l-ati votat, voi erati controlati la cap?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger