AcasăȘTIRI EXTERNECine a fost controversatul Silvio Berlusconi? O româncă povesteşte ce se întâmpla...

Cine a fost controversatul Silvio Berlusconi? O româncă povesteşte ce se întâmpla la bunga-bunga party

silvio berlusconi

Silvio Berlusconi a murit luni dimineață la vârsta de 86 de ani la spitalul San Raffaele din Milano. 

Acesta se întorsese vineri la spital după o lungă spitalizare de 45 de zile care s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, din cauza unei pneumonii și a unei forme de leucemie.

Cine a fost Silvio Berlusconi?

Silvio Berlusconi a fost prim-ministru al Italiei de trei ori între 1994 şi 2011, iar în prezent era senator şi preşedintele partidului său de dreapta Forza Italia, un partener minor al guvernului de coaliţie condus de actuala şefă de extremă dreapta a guvernului, Giorgia Meloni.

Fan al fotbalului, Silvio Berlusconi a prezidat timp de 31 de ani clubul AC Milan, care a câştigat de cinci ori Liga Campionilor în timpul lui, înainte de a-l vinde în aprilie 2017 unor investitori chinezi. În prezent, Silvio Berlusconi era proprietarul clubului de fotbal Monza.

Organiza bunga-bunga party

Berlusconi a fost mereu îndrăgostit de sexul frumos, iar petrecerile lui bunga-bunga au ținut mult timp prima pagină a ziarelor.

În februarie 2015, românca Ioana V. declara în cadrul unui proces desfășurat în Italia că a petrecut multe nopți în casa lui Silvio Berlusconi, recunoscând că primea bani, dar explicând ca nu a întreținut relații sexuale cu politicianul italian și regretând ca el nu o mai caută.

Am petrecut multe nopti la Palatul Grazioli (resedinta din Roma a lui Berlusconi – n.red.) la finalul petrecerilor organizate, dar nu am avut niciodată relatii sexuale cu Silvio Berlusconi. Am primit bani pentru participarea la petreceri, ni se dădeau în plicuri”, a declarat Ioana V, preluată de ziare.com.

Cert este că fostul premier din Peninsulă a lăsat o amprentă de neșters asupra istoriei Italiei.

author avatar
Andrei Ștefan