AcasăȘTIRI EXTERNECine a asasinat-o pe Daria Dughina? Americanii au dezvăluit tot

Cine a asasinat-o pe Daria Dughina? Americanii au dezvăluit tot

Daria dughinaCine a asasinat-o pe Daria Dughina? Americanii au dezvăluit tot

SUA sunt de părere că ucrainenii au fost în spatele asasinatului din Rusia. Oficialii americani au declarat că nu știau din timp de planul atacului care a ucis-o pe Daria Dugina și că au admonestat Ucraina în legătură cu acest lucru.

Ei cred că oficiali din guvernul ucrainean au autorizat atacul cu mașină capcană din apropierea Moscovei din luna august care a ucis-o pe Daria Dughina, fiica unui important naționalist rus, apropiat lui Putin.

SUA susțin că nu au luat parte la atac

Oficialii americani au declarat că Statele Unite nu au luat parte la atac, nici prin furnizarea de informații sau alt tip de asistență.

Totodată, serviciile de informații ale SUA au declarat că nu au fost la curent cu operațiunea din timp și că s-ar fi opus uciderii dacă ar fi fost consultați. Ulterior, oficialii americani au admonestat oficialii ucraineni în legătură cu asasinatul, au spus aceștia, potrivit New York Times.

Aprecierea strâns legată de complicitatea ucraineană, care nu a fost raportată anterior, a fost împărtășită în cadrul guvernului american săptămâna trecută.

Ucraina a negat implicarea în asasinat imediat după atac, iar înalții oficiali au repetat aceste dezmințiri atunci când au fost întrebați despre evaluarea serviciilor de informații americane.

author avatar
Andreea Vlad
1.177 afisari

7 COMENTARII

  1. O naparca mai putin
    Dar parca mai bine ar fi fost ca tatal naparcei sa fie acum la 2 metri in solul Maicii Rassia

  2. Se pare ca americanii au destule la activ mai trebuie sa descarce din ele si ucraina le ia in gura daca nu gasesc alt fraier. Oare tot ei o sa fie scosi vinovati si cu conductele de gaz?

  3. Ukrainocii sunt doar marionetele amerlocilor. Nu pot face nicio miscare fara mana care dirijeaza papusa. Deci amerlocii mint din nou; ca de obicei.

  4. Păpușarul Jalenski nu e cu nimic mai bun decât Putin …el a dat ordin pt asasinat și pt jafurile ajutoarelor umanitare , speechless câți civili ucrainenii au fost asasinați doar pt a da vina pe ivani

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger