AcasăȘTIRI EXTERNEChina pregătește apocalipsa pentru portavioanele SUA / „Furtuna deșertului”, varianta Beijingului -...

China pregătește apocalipsa pentru portavioanele SUA / „Furtuna deșertului”, varianta Beijingului – VIDEO

China pregătește apocalipsa pentru portavioanele SUA / „Furtuna deșertului”, varianta Beijingului

Armata chineză a construit ținte sub forma unui portavion american și a altor nave de război americane în deșertul Taklamakan, ca parte a unui nou complex de poligon de tragere, potrivit fotografiilor furnizate către USNI News de către compania de imagini prin satelit Maxar.

China continuă să se concentreze pe capacitățile anti-portavioane, punând accentul pe navele de război ale marinei americane. Spre deosebire de ținta în formă de portavion a marinei iraniene din Golful Persic, noua instalație prezintă semnele unui poligon de tragere sofisticat și instrumentat.

Test cu rachete balistice

China a construit ținte simulate într-un deșert îndepărtat pentru a testa rachete balistice cu rază lungă de acțiune. Noi imagini din satelit arată că Armata Populară de Eliberare (APL) a construit o „țintă la scară largă”, inclusiv o bază navală, pentru a-și perfecționa abilitățile de distrugere a navelor în deșertul Taklamakan.

Replicile au fost construite de-a lungul marginii estice a deșertului, potrivit unor noi fotografii din satelit. Mai multe dintre acestea sunt navale, iar două dintre ele au amenajări care par a fi modelate după nave în port, a relatat USNI News.

Imaginile din satelit au demonstrat anterior că China a construit o replică elaborată a unui portavion american pe un sit cu diguri la scară mare. O rachetă de test a lovit replica navei în februarie, după care ținta au fost rapid dezasamblată.

Dispunerea țintelor, calculată în amănunt

Noile ținte au fost descoperite de All-Source Analysis, iar mai multe detalii au fost dezvăluite de imaginile satelitare de înaltă rezoluție de la Maxar Technologies. O altă țintă a bazei navale a fost de asemenea descoperită, la aproximativ 190 de mile sud-vest, de către un analist independent în domeniul apărării, Damien Symons.

Natura, locația și loviturile de pe aceste situri sugerează că acestea sunt pentru testarea rachetelor balistice. Există semne de țintire sofisticată, a declarat Damien Symons, citat de USNI News. „Dispunerea țintelor este foarte calculată. Orientările, formele și dimensiunile sunt consecvente în cazul țintelor multiple. Nu există nimic întâmplător în legătură cu aceste situri”, a adăugat el.

Și o rachetă hipersonică

Se pare că China dezvoltă mai multe rachete balistice anti-navă. Recent, a apărut o nouă înregistrare video care arată un bombardier H-6N al Armatei Populare de Eliberare Xian care transportă o puternică și misterioasă rachetă balistică anti-navă lansată din aer, fixată în partea inferioară a fuselajului.

Pe lângă rachetele DF-21D și DF-26 cu baza terestră, China a testat recent și o rachetă hipersonică anti-navă YJ-21 de pe un distrugător, a cărei înregistrare video a devenit virală. Potrivit rapoartelor, aceste rachete reprezintă o amenințare mai mare decât rachetele DF-21 și DF-26.

author avatar
Tudor Borcea
1.542 afisari

7 COMENTARII

  1. Cel MAI BUN SITE DIN ROMANIA : National.ro CINSTE LOR !

    FARA CENZURA ,SI ARTICOLE LA ZI , SINCERE SI LA OBIECT

    CONTRAR ALTOR SITE-URI CARE IMPUN CENZURA !!!! SI STERG COMENTARIILE

  2. Site-ul Ziare.com O RUSINE PENTRU PRESA ROMANEASCA
    ZIARE.COM UN SITE DE EXCREEMENTE DE LA COADA VACII , ANALFABETI FUNCTIONALI ,cu postaci jeguri si lingai in cùr a politicienilor ,CONTOPISTI COPISTI RETARDATI ce SE DAU JURNALISTI DE VALOARE .
    PUBLICATIILE DE PE SITE-eul Ziare.com PRODUC VOMITATUL ROMANILOR DE PRETUTINDENI

  3. Daca va place ziarul National si faptul ca va lasa sa scrieti orice,macar referiti-va la subiectul articolului in comentarii.Ce ar fi sa scriu si eu vand masina de spalat sau cumpar frigider

    • ZIARE.COM SITEUL CE INSULTA CITITORII PRIN COMENTATORII ACREDITATI PLATITI , SI SA INCURAJEZE PUPINCURISMUL SI SA LAUDE ARTICOLELE ANALFABETILOR COPISTI

      UN SITE CARE TREBUIE EVITAT . CENZURA SI INSULTE PENTRU CEI CE NU LAUDA SI ELOGIAZA
      cei ce nu posteaza DUPA REGULILE PUPIN CORISTILOR SI ADMINUL LINGAU IN CÙR SUNT STERSI SI CENZURATI
      Ziare.com CENZUREAZA SI INSULTA CITITORII
      ZIARE.COM SITEUL DE ANALFABETI CE SE DAU JURNALISTI ! COPIE ARTICOLELE SI LE POSTEAZA CU GRESELI ELEMENTARE . VA IA SCARBA

    • codruta si cucuveaua . NE PLAC TOATE ZIARELE , SI TREBUIE SA FIE LIBERTATE TOTALA DE EXPRIMARE , DAR IN NOUA EPOCA DE AUR A SASULUI S-A INSTAURAT DICTATURA

  4. t.b e muci:
    -iranienii au tras LIVE in macheta de pe mare,
    nu in poligon
    (chinejii abia acum isi regleaza tirul).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger