AcasăȘTIRI EXTERNEChelnerii unui restaurant, ŞOCAŢI când au văzut ce bacşiş au primit de...

Chelnerii unui restaurant, ŞOCAŢI când au văzut ce bacşiş au primit de la un client care consumase de o sumă modică!

bacsis Chelnerii unui restaurant, ŞOCAŢI când au văzut ce bacşiş au primit de la un client care consumase de o sumă modică!

Mai există şi oameni generoşi pe lumea asta. Un exemplu este acest client cu dare de mână din SUA. Un bărbat a dat dovadă de o generozitate ieșită din comun atunci când a lăsat angajaților unui restaurant din Florida un bacșiș halucinant.

Despre ce sumă e vorba? 10.000 de dolari. El consumase în local de doar 144 de euro.

Le-a mulţumit pentru eforturile din pandemie

Clientul generos a mulţumit personalului din restaurant pentru eforturile depuse în pandemie şi pentru loialitatea de care au dat dovadă faţă de afacerea lor. El a plătit nota de 144,66 de dolari cu cardul şi le-a spus celor 10 angajaţi al localului aflaţi în tură în acea seară să împartă între ei bacşişul.

Chelnerul care a făcut nota de plată a avut parte de o mare surpriză atunci când a văzut că suma lăsată ca bacşiş era de 10.000 de dolari. Chelnerul l-a sunat imediat pe proprietarul localului, Shawn Shepherd, pentru a-l înştiinţa de suma uriaşă lăsată de un client, conform Agerpres.

Au verificat la bancă

Primul gând al lui Shepherd a fost că era vorba despre o greşeală şi le-a cerut chelnerilor să verifice datele de pe spatele cărţii de credit. Însă banca a aprobat tranzacţia, iar în contul localului a intrat suma aferentă notei de plată, precum şi cei 10.000 de dolari ca bacşiş.

A fost ca un cadou de Crăciun pentru fiecare angajat în parte. „Când i-am văzut pe băieţi cum primeau cecurile care li se cuveneau, m-am simţit ca şi cum eram în dimineaţa de Crăciun”, a spus patronul localului.

author avatar
Andrei Ștefan
489 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger