AcasăȘTIRI EXTERNECelebrul Bansky, show la metroul din Londra. Ce le-a transmis englezilor, legat...

Celebrul Bansky, show la metroul din Londra. Ce le-a transmis englezilor, legat de pandemia Covid-19

Celebrul Bansky, show la metroul din Londra. Ce le-a transmis englezilor, legat de pandemia Covid-19

Cunoscut în toată lumea pentru desenele sale grafice, superstarul Bansky reușește să surprindă de fiecare dată cu noile sale creații. Pentru cine nu-l știe, artistul produce artă urbană satirică combinată cu umor negru și graffiti. Astfel de lucrări de critică politică și socială au fost realizate pe străzile, pereții și podurile marilor metropole ale lumii.

De această dată, Basnky și-a ales subiectul în conformitate cu pandemia de coronavirus.

Într-un videoclip postat pe Instagram, vedeta a dezvăluit cea mai recentă lucrare a sa, inspirată de Covid-19. Se numește „If you don’t mask, you don’t get” și constă într-o serie de ilustrații cu diverse mesaje, postate în metroul din Londra.

O parte a lucrării arată o imagine a unui șobolan care își îndepărtează masca de față și strănută un lichid verde, care se împrăștie pe fereastra trenului.

Cu toate că are un succes uriaș în rândul tinerilor, Transport for London (TfL) a susținut într-o declarație că a eliminat toate desenele lui Bansky datorită politicii sale stricte anti-graffiti.

„Apreciem sentimentul de a încuraja oamenii să poarte măști pe față, lucru pe care marea majoritatea clienților din rețeaua noastră de transport îl fac. În acest caz particular, lucrarea a fost eliminată datorită politicii noastre stricte anti-graffiti. Am dori să oferim șansa lui Bansky de a face o nouă versiune a mesajului său pentru clienții noștri într-o locație adecvată”, au adăugat aceștia.

Dezvăluirea lucrărilor a venit la scurt timp după ce guvernul a anunțat luni seară că măștile de față trebuie purtate în toate magazinele din Anglia, începând cu 24 iulie.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger