AcasăȘTIRI EXTERNECelebrul Aston Martin al lui James Bond, vândut de Playmobil

Celebrul Aston Martin al lui James Bond, vândut de Playmobil

Celebrul Aston Martin al lui James Bond, vândut de Playmobil

Proprietarii acestei noi mașini fabricată la scară vor găsi aceleași gadgeturi ca cele ale automobilului folosit de agentul 007: mitraliere în spatele farurilor, scaun efectabil, acoperiș detașabil, scut antiglonț sau numere de înmatriculare pivotante.

Fabricantul de jucării Playmobil a anunțat comercializarea unui nou element: o reproducere la scară celebrului Aston Martin DB5, mașina lui James Bond.

Vândută cu aproximativ 90 de euro

Lansarea acesteia vine în paralel cu lansarea ultimului film din saga 007, No Time to Die, în cinematografe din 6 octombrie.

Versiunea în miniatură a mașinii de lux a agentului secret, vopsită în culoare argintie, este o copie reală. Seamănă cu cea condusă de Sean Connery în Goldfinger, lansat în 1964. Aceleași gadgeturi vor fi găsite pe jucărie: mitraliere în spatele farurilor, scaunul efectabil, acoperișul detașabil, scutul antiglonț sau plăcile înmatriculare pivotante . Pe scurt, tot ceea ce oferă adevărata mașină James Bond, dar ca jucărie.

Clienții care cumpără această mașină în miniatură vor primi, de asemenea, patru figuri din film: James Bond, bineînțeles, Goldfinger, Oddjob, precum și un personaj negativ. Mașina se vinde cu 89,99 euro, scrie 20 Minutes.

Acest nou produs Playmobil face parte din extinderea gamei pentru adulți, dorită de celebrul brand german fondat în 1974 de Hans Beck și Horst Brandstätter. Vara trecută, compania comercializase celebra navă Star Trek, vândută la un preț de 500 de euro. Ceva care să-i încânte pe iubitorii de science fiction.

 

author avatar
Tudor Borcea
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger