AcasăȘTIRI EXTERNECel puţin 20 de morţi, între care 11 copii, într-un accident în...

Cel puţin 20 de morţi, între care 11 copii, într-un accident în Pakistan. Șoferul a pierdut controlul volanului

accidentCel puţin 20 de morţi, între care 11 copii, într-un accident în Pakistan. Șoferul a pierdut controlul volanului / Cea mai tânără victimă avea 2 ani / captură video

Tragedie în Pakistan, unde zeci de persoane au pierit ori au fost rănite în urma unui accident rutier, produs pe un drum afectat de inundații.

Cel puţin 20 de persoane, majoritatea copii mici, au murit, iar alte 14 au fost rănite în accidentul unui microbuz pe un drum afectat de inundaţiile din vară în sudul Pakistanului.

Șoferul a intrat cu microbuzul într-un șanț cu apă

Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autovehiculul într-un şanţ adânc, umpluc cu apă. Potrivit primelor informații, acesta nu a văzut semnalul ce indica drumul de ocolire.

Printre morţi se numără 11 copii cu vârste cuprinse între 2 şi 8 ani, care cel mai probabil călătoreau în poala părinţilor lor, a declarat pentru AFP un responsabil al poliţiei locale.

Accidentele mortale sunt foarte frecvente în transporturile din Pakistan din cauza drumurilor proaste, a vehiculelor prost întreţinute şi conducerii imprudente.

author avatar
Andreea Vlad
180 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger