AcasăȘTIRI EXTERNECel mai mare talcioc din lume și-a deschis porțile în SUA în...

Cel mai mare talcioc din lume și-a deschis porțile în SUA în plină pandemie! – VIDEO

Cel mai mare talcioc din lume și-a deschis porțile în SUA în plină pandemie! - VIDEOCel mai mare talcioc din lume și-a deschis porțile în SUA în plină pandemie!

Cel mai mare mare talcioc din lume și-a deschis porțile în SUA în plină pandemie de coronavirus, desfășurându-se de-a lungul şoselelor din şase state americane, din Alabama până în Michigan.

Evenimentul este la ce-a de-a 34-a ediţie consecutivă și adună anual mii de oamenii care fie vând diverse produse, fie cumpără.

Astfel, talciocul se desfășoare pe aproximativ 1.100 de kilometri iar sute de vânzători și-au amplasat tarabele pentru a pune la vânzare vechituri și obiecte care nu le mai sunt de folos – de la haine și jucării, până la utilaje și chiar sticle vechi de băuturi răcoritoare.

În prima zi din cele 4 ale talciocului, mai multe persoane nu au respectat măsurile impuse în contextul pandemiei, ceea ce a stârnit îngrijorările autorităților, mai ales în condițiile în care sunt așteptați aproximativ 200.000 de vizitatori, număr destul de mic comparativ cu cel din anii trecuți. Talciocul denumit 127 Yard Sale se desfășoară în perioada 6 – 9 august, potrivit timesfreepress.com.

Cel mai mare talcioc din lume și-a deschis porțile în SUA în plină pandemie! - VIDEO
Cel mai mare talcioc din lume și a deschis porțile în SUA în plină pandemie

Cel mai mare talcioc din lume și-a deschis porțile în SUA

Din cauza faptului că talciocul se desfășoară pe teritoriul a 6 state și mai multe jurisdicții, nu există reguli general valabile, chiar și purtarea măștii nu este reglementată în anumite zone.

De asemenea, pe site-ul oficial a fost introdusă o rubrică specială referitoare la coronavirus pentru a-i informa pe vizitatori în timp real cu privire la reglementările aflate în vigoare și măsurile de siguranță care trebuie respectate.

Josh Randall, care se ocupă de sponsorizarea site-ului oficial al târgului, susține că totuși evenimentul se va desfășura în condiții sigure, mai ales datorită faptului în mare parte se desfășoară în spațiu deschis.

Cel mai mare talcioc din lume și-a deschis porțile în SUA în plină pandemie! - VIDEO
Cel mai mare talcioc din lume și a deschis porțile în SUA în plină pandemie

Mii de persoane vor  vizita talciocul în plină pandemie de coronavirus

Însă, în ediția de anul acesta, lucrurile vor fi puțin diferite deoarece nu toți vânzători care obișnuiau să participe au făcut acest lucru și în ediția din 2020.

Dennis Frazier, care închiriază spațiu vânzătorilor într-un loc deținut de familia sa pe autostrada principală din Pikeville, a declarat că are loc pentru 45 de vânzători și nu știe niciodată câți vor apărea, deși unele spații au fost deja deschise pentru afaceri în weekendul trecut.

„În unii ani, toate spațiile sunt ocupate. Anul trecut, am avut doar aproximativ jumătate dintre ele”, a declarat acesta.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger