AcasăȘTIRI EXTERNE„Cel mai mare scandal de corupție din istoria omenirii”. Un eurodeputat denunță...

„Cel mai mare scandal de corupție din istoria omenirii”. Un eurodeputat denunță achiziția de vaccinuri anti-Covid-19 în UE / Relația Ursulei von der Leyen cu Big Pharma – VIDEO

„Cel mai mare scandal de corupție din istoria omenirii”. Un eurodeputat denunță achiziția de vaccinuri anti-Covid-19 în UE / Relația Ursulei von der Leyen cu Big Pharma - VIDEO

Europarlamentarul croat Mislav Kolakusic a acuzat-o direct pe președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, afirmând că achiziția a 4,5 miliarde de doze de vaccin anti-covid-19 pentru 450 de milioane de locuitori ai Uniunii Europene este „cel mai mare scandal de corupție din istoria omenirii”

 

„Doamna celor 4,5 miliarde de doze”

„Doamna Ursula Von Der Leyen, președinta Comisiei Europene, cunoscută ca doamna celor 4,5 miliarde de doze. Astăzi, zece deputați europeni v-au adresat următoarea întrebare: când aveți de gând să ne prezentați nouă, deputaților europeni, precum și cetățenilor Uniunii Europene, pe care ar trebui să îi reprezentați, comunicarea pe care ați avut-o cu compania Pfizer în timpul procedurii de achiziție pentru 4,5 miliarde de doze de vaccinuri?”, a interpelat-o Kolakusic pe șefa executivului european, într-un mesaj postat pe Twitter.

„În condițiile în care nu existau dovezi privind eficacitatea vaccinului (anti Covid-19) și, mai ales, siguranța împotriva efectelor nocive ale acestui produs. Imaginați-vă, patru miliarde și jumătate de doze pentru 450 de milioane de oameni”, a adăugat europarlamentarul croat.

„Nimeni nu știe de conțin vaccinurile”

„Marea Britanie nu mai este în UE, dar, chiar și așa, suntem un număr mare. Pe baza acestui calcul, fiecare copil, fiecare nou-născut, ar trebui să primească zece doze din ceva ce nimeni din lume, cu excepția a două sau trei persoane, nu știe ce conține. Acestea sunt informații secrete, protejate prin brevet. Să nu credeți că niciun guvern, nicio agenție europeană știu exact ce conțin aceste produse. Nimeni nu știe. Și nimeni nu v-a spus”.

„Ei au aprobat acest vaccin, un produs farmaceutic, bazându-se doar pe afirmațiile companiilor farmaceutice. Ei nu au văzut nicio cercetare medicală. Până în prezent, nu s-a făcut nicio cercetare medicală care să fie prezentată membrilor comisiei parlamentare din Parlamentul European, nici pentru Agenția Europeană, nici pentru altcineva. Cum este posibil acest lucru? Vorbim despre corupție. Achiziționarea a 4,5 miliarde de produse cu intenția de a le injecta în oameni, fără ca nimeni să știe ce conțin, este, fără îndoială, cea mai mare afacere de corupție din istoria omenirii. Nu numai în istoria Uniunii Europene”, a spus Kolakusic.

Secretomania Comisiei Europene

Mislav Kolakusic (născut în 1969) este un avocat și politician croat, care este membru al Parlamentului European din 2019, ca independent. Anterior, a fost judecător la Tribunalul Comercial din Zagreb.

Ursula von der Leyen a fost acuzată că a refuzat să facă publice discuțiile pe care le-a avut cu Albert Bourla, CEO-ul gigantului Pfizer, în negocierea contractului pentru vaccinurile destinate UE. În egală măsură, Comisia Europeană este acuzată de lipsă de transparență în acest caz pentru că nu a dezvăluit toate comunicările între Bourla și Von der Leyen

author avatar
Tudor Borcea
2.767 afisari

19 COMENTARII

  1. Nu e de mirare, cum sa dezvaluie asa ceva. Individa este cercetata in gemania pt coruptie de cand era ministresa apararii, este in conflic de interese pt ca barbat’s lucreaza la Pfizer si nu ca nu-si da demisia, dar nici nu iese niciun trotinetist, nicaieri, sa protesteze, „organele” statelor si (m)UE sunt inexistente, toate astea pt ca promoveaza total NWO, conform scenariului.

    • Femeia a locuit multă vreme în US când probabil a fost racolata de mămicuța CIA. Pentru ca toată operația vaxxin a fost opera CIA sorosista si a serviciilor secrete care șterg pantofii CIA. De_asta nu a suflat nici un orbete de nicăieri. Ba s-au dus unii și s-au și vaccinat ca prostii iar acum le tremura chiloții ca pot s-o mierleasca instantaneu. Numai ca BNDul s-a trezit din hipnoza CIA și vrea s-o zboare pe Sula. Lupta e abia la început.

  2. „…cu excepția a două sau trei persoane, nu știe ce conține. Acestea sunt informații secrete, protejate prin brevet.”
    Nu bre, ca toata lumea stie ca vaccinili contin apa chioara denumit ser fiziologic, la pretul de 49,99$ doza…

    • Daca era apa chiara nu mai murea ataata lume dupa vaxxare! Plus o multime de boli care au aparut subit la f.multi inclusiv celebritati vz Justin Bieber-paralizie faciala.

    • Sa o crezi tu ca acestea contin apa de ploaie. Contin otrava. Pe unii-i nenoroceste pe viata iar pe altii-i omoara. Stii cati prieteni si/sau colegi de-ai mei au murit dupa intepare? Multi extrem de multi.

    • si aici ai venit boule cu bre-ul tau ? du-te si te cauta la cap ca esti sarit , numai un nebun spune la 3 cuvinte , bre . sau in mintea ta schizofrenica asta te face interesant ?

  3. SA VEDEM CE AUTOSESIZARE ISI FACE PARCHETUL EUROPEAN CONDUS DE ZEITA CORUPTIEI DIN ROMANIA..SA VEDEM CE PRESTEAZA POLICALIFICATA LUI COLDEA, REFUGIATA IN LUXEMBURG…SA VEDEM CU CE SCOP I S-A DAT SINECURA DE CATRE FRANCEZI…SA NU UITAM CA MACROU A FOST GURA MARE CU TEROARE PENTRU VAXINARE…CA I-AU DAT SI LUI DE VREUN AVION..

  4. Nu se pune MCV si pe UE?
    Astept cu nerabdare ca acest colhoz numit UE sa pice!

    • Sa-i atragem atentia lui Mark Rutte ca Germania este corupta, atfel ca Olanda sa voteze excluderea Germaniei din Schengen 🤣

  5. Luluta Codruța zisă și Văcuță nu halește decât fraieri din România Bulgaria și atât! Cum vreti să se ia de Urscula mai oameni buni pai o să-i ia un șut în c.r de o să se c..e printre dinți. Urscula are in spate puterile sataniste adică USA și nu mișcă nimeni in front numai noi boii de români am cumpărat vaccinuri de frun miliard de euro că tâmpiții și acum nu știm ce sa facem cu ele.

      • @Anonim
        Ce reusita! Aplauze! Sa-i mai faca bulgarii inca o figura la muzeul figurinelor de ceara!

  6. BascHetbalista o zdreanta care a ajuns unde este pentru ca s-a facut ca nu vede marea coruptie facuta de firme din USA, Germania,Olanda si Franta cu prejudiciu pentru Romania de aproape 1Miliard $ !

  7. Alba ca zapada, zisa si mUE si-a dat arama pe fata. Chestia cu vaxinurile se stie de mult. De ce mai este ursula pe scaunul ala? Cine da lectii , bate cu pumnul in masa si conditioneaza banii de starpirea coruptiei….

  8. Roexit de urgenta ,din aceasta cloaca și kolhoz globalist ,condus de ur sula

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger