AcasăȘTIRI EXTERNECel mai mare aeroport din Germania, în pericol! Au anulat zboruri din...

Cel mai mare aeroport din Germania, în pericol! Au anulat zboruri din cauza unei ameninţări reale!

drona_frankfurt

Traficul aerian din cel mai mare aeroport al Germaniei a fost peturbat. Deocamdată, autorii acestei amennţări reale au rămas necunoscuţi.

Ce s-a întâmplat? O dronă c-o activitate ilegală a pus pe toată lumea în alertă. Din cauza acestui aparat, zborurile de pe aeroportul din Frankfurt au fost anulate sau întârziate.

Sâmbătă seara, două zboruri au fost anulate şi 23 de avioane au decolat cu întârziere, după ce li s-a acordat o derogare specială de la interdicţia zborurilor din timpul nopţii de pe cel mai mare aeroport din Germania.

Ce a anunţat poliţia?

Poliţia a spus că a fost văzută o dronă care era semnificativ mai mare decât cele disponibile în comerţ, potrivit relatărilor mai multor martori credibili.

Cu toate acestea, în pofida căutărilor intense, poliţiştii nu au putut localiza nicio dronă sau persoanele care le exploatau.

Până în prezent, constatările indică o perturbare ţintită de către autori necunoscuţi”, au anunţat poliţiştii într-un comunicat, conform cărora o dronă sau drone au fost văzute în diferite locaţii din zona aeroportului.

Poliţia a iniţiat proceduri penale pentru interferenţe periculoase cu traficul aerian.

author avatar
Andrei Ștefan
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger