AcasăȘTIRI EXTERNECehia s-a săturat de refugiații lui Zelenski. Magazinele din Praga pun afișe:...

Cehia s-a săturat de refugiații lui Zelenski. Magazinele din Praga pun afișe: „Ucrainenii nu au voie să intre!”

Cehia s-a săturat de refugiații lui Zelenski. Magazinele din Praga pun afișe: „Ucrainenii nu au voie să intre”

Mai multe magazine din capitala Republicii Cehe, Praga, au început să afișeze la intrare pancarte pe care scrie „Ucrainenii nu au voie să intre”.

Vânzătorii și managerii spun că s-au săturat de „furturile constante și de comportamentul oribil al refugiaților din Kiev”.

Refugiații ucraineni înjură, se bat pe străzi și fură

Locuitorii din Ucraina care au fugit din țara lor natală se comportă grosolan, înjură pe străzi, se bat, fură în buticuri și supermarketuri, potrivit Mail BD.

Aproximativ 280.000 de refugiați ucraineni au ajuns în Republica Cehă după invazia Rusiei, la 24 februarie.

Luna aceasta, un centru de primire al refugiaților ucraineni din Praga a fost închis, fiind depășită limita de capacitate. Deja în luna martie, autoritățile au anunțat că nu mai pot primi refugiați ucraineni din cauza lipsei de resurse.

Occidentul taie din gratuitățile oferite refugiaților

Săptămâna trecută, Cehia a prelungit starea de urgență din cauza numărului mare de ucraineni, până la sfârșitul lunii iunie.

În Germania, Polonia, Bulgaria, Elveția și Cehia, călătoria gratuită pentru ucraineni a fost deja anulată, rămânând doar călătoriile preferențiale.

author avatar
Tudor Borcea
110.393 afisari

45 COMENTARII

  1. S-a ajuns ca pe vremurile cand romanii erau persecutati in Italia . Interzisi in unele magazine , va mai amintiti ?

    • Care ai „nostri”, bre? Sa intelegem ca aia care fura, distrug si provoaca scandal sunt de-ai tai?

    • Eu cunosc rasa asta . Am avut de-a face cu ei. Si astia-s nimic pe langa aia de au sa vina sa-si reuneasca familiile. Un popor de C U R V E si Vagabonzi. betivi/ance. 1 numar era o bere sau 5 euro. Cu 1 sticla de vodca o aveai toata noaptea.

    • Sau ati dorit sa spuneti evrei… Dar acum cineva se va intoarce sa zica ca sunt rasist sau fac discriminare. Diferenta este mare, si nu se poate asemana. Motivele sunt cu totul altele. Ucrainienii, ingerii vestului, ca asa sunt acum numiti, sunt cei mai cuminti. Ei nu fac nimic… De aceea sunt acum interzisi in unele locuri unde oamenii au inceput sa vada, ca deh, au facut operatie cu laser si acum nu mai au cataracta.

  2. ASTA-I INCEPUTUL !,ASTEPTATI CA RAZBOIUL IN UCRAINA CONTINUA !,BIDEN A SUPLIMENTAT DE 10 ORI SUMA ACORDATA UCRAINEI PENTRU ARMAMENT ,MUNITIE SI ECHIPAMENTE MILITARE,VEZI CELE 38 MILIARDE $ APROBATE DE CAMERA REPREZENTANTILOR.
    NUMARUL CELOR REFUGIATI VA CRESTE .

  3. În sfârșit, se trezesc la realitate idioții care-i pupau în fund pe derbedeii ăștia lași și mizerabili. Îndrăznesc să cred că Popovisionul a fost, într-un fel, cireașa de pe tort, trezind niște antipatii care nu fac decât să adauge la scârba ascunsă pentru nenorociții ăștia. Aștept cu interes ziua în care vor începe să fie bătuți pe stradă. Aș vrea să-i văd prin Ferentari sau Chitila la ceas de seară… 🙂

    • Slava Zelensky . Fara el americanii nu-si mai puteau vinde armamentul invechit ca nu aveau galceava in Afganistan si devenise fier vechi , petrolul lor si gazul era la concurenta cu al rusilor , care era mai aproape si mult mai ieftin . Zelensky face treaba buna

      • Hai ca imi dedic doua momente ca vad ca unii ca tine nu inteleg nimic ,nu vinde nimeni nimic ,Ukraina e vanduta Americii .
        Zeci de mii de hectare de pamant agricol celor trei mari corporatii care detin monopolul bancar printre care si Blackstone daca iti suna cumva cunoscut desi nu cred ,America va suge țara asta pana la sange de tot ce poate oferi ,nu baga nimeni miliarde fara a avea un scop.
        Modelul American ,Afganistan ,Irak,acum Ukraina .
        E cel mai mare consumator de orice posibil in lumea asta si ei nu mai produc sa faca fata cererii seniore .
        Ia puțin si citeste daca nu te uiti la documentare etc ….
        Ukraina e vanduta pt 7 generatii de acum incolo.
        Zelenski e doar marioneta lor finantat si ajutat si de prostii de la Bruxelles.
        De asta platesti tu acum 9 lei pe litru de motorina si vei plati la iarna gaze de 2-3 ori mai mult .
        O sa il pupati atunci pe Zelenski la fundulet astia care il tot sustineti 😉

      • Cred că greșești, Putin face treaba buna, el a provocat razboiul, fără război si acum se cumpara gaz rusesc, si Baiden nu mai avea cui sa vanda armament invechit. Nu Zelinski a pornit razboiul, nu el a intrat cu armata in Rusia.

  4. Ucraina o natiune de infractori violenti fara nici o educatie nu trebuie primiti aceste gunoaie si borhot al europei

  5. Fejk !!!! Nu exista așa ceva e verificat deja. Dar prostii de rominasi cred tot ce le bagă in gura

  6. Sunteţi toţi drepţi, ucrainenii au dat-o în bară şi foarte tare, lumea se trezeşte şi vede cine defapt e inamicul cel rău, nu ruşii au început tot asta dar ei au să pună punct…

  7. E un război între doi nebuni, trebuiau să fie lăsați să se dea cap in cap…..războiul se termina in 2 zile si tarile care i au ajutat nu aveau de suferit….E un război al ambițiilor intre 2 nebuni…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger