AcasăȘTIRI EXTERNECea mai căutată româncă din Spania a fost găsită. Ibericii s-au chinuit...

Cea mai căutată româncă din Spania a fost găsită. Ibericii s-au chinuit 8 ani s-o prindă. Ce acuze i se aduc?

Cea mai căutată româncă din Spania a fost găsită. Ibericii s-au chinuit 8 ani s-o prindă. Ce acuze i se aduc?

O româncă pe numele căreia instanțele din Spania au emis șapte mandate de arestare pentru furt a fost prinsă în Alicante. Poliţiştii iberici s-au chinuit 8 ani de zile să-i dea de urmă.

Tribunalele din orașele Malaga, Fuengirola, Roquetas de Mar, Torrevieja și Manzanares au emis diferite mandate de căutare și arestare împotriva româncei. Ea este acuzată de furt.

Era liderul unui grup infracţional

Românca de 30 ani era căutată în toată Spania, anchetatorii stabilind că ea era liderul unui grup infracțional specializat în furt, victimele fiind persoane vârstnice.

A fost acuzată în mai multe dosare din 2015, 2022 și 2023, toate pentru furt. Ea se sustrăgea de ani de zile până a fost prinsă de Poliția din Alicante. Ea a fost dusă în fața judecătorilor din Alicante.

Ea a fost dusă în fața judecătorilor din Alicante.

O altă româncă a imptresionat pozitiv Spania

O româncă a oprit un tren care pornise din Spania spre București. În timpul călătoriei a auzit un bărbat care vorbea la telefon în limba română. Acesta își amenința cu moartea partenera de viață.

Lavinia, românca aflată în același compartiment, a sunat la 112 și a anunțat poliția că un bărbat ar putea să săvârșească o infracțiune gravă. În urma apelului ei, trenul a fost oprit, iar un echipaj de poliție a urcat în tren pentru a sta de vorbă cu bărbatul.

Însă reacția organelor de poliție nu a mulțumit-o pe femeia care i-a chemat.

„Da, a venit poliția, dar doar pentru a-i spune să se poarte frumos. Să nu vorbească așa… dar nu mi-au cerut înregistrarea și nu au existat consecințe pentru ceea ce a făcut. Cred că aceste lucruri sunt cele care duc la nenorociri mai târziu”, a spus Lavinia.

author avatar
Andrei Ștefan
721 afisari

4 COMENTARII

  1. Cel mai odios si sinistru grup al infractiunii organizate este STATUL. Spre deosebire de STAT, Hotzii nu obliga cetatenii sa consume substantele traficate de ei. Felicitari compatrioatei noastre care’n opt ani de haiducie si-a batut joc de domnie!!!

    Pentru Procuratura: Conform Constitutiei, Apologia infractziunii e infractiune. Va rog sa-mi luati boii de la bicicleta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger