AcasăȘTIRI EXTERNECe tragedie! A fost Miss, de o frumuseşte rară. A murit subit...

Ce tragedie! A fost Miss, de o frumuseşte rară. A murit subit la 35 de ani! (VIDEO)

Fata a fost de o frumuseţe rară. A câştigat şi titlul de Miss în 2012. Din păcate, a murit la numai 35 de ani. Familia şi apropiaţii nu-şi pot explica tragedia.

Tânăra a decedat subit.

Fanii au contribuit la costurile înmormântării

Jade Leigh Hunt, în vârstă de 35 de ani, care a câștigat concursul de frumusețe Miss West Lothian în 2012, a decedat subit pe 30 martie, lăsându-i pe cei dragi devastați. Jade a câștigat, de asemenea, și Miss Galaxy Scotland.

Familia a creat o pagină Just Giving, unde fanii au putut contribui la costurile înmormântării sale.

Într-o postare emoționantă pe pagină, familia ei a scris: „Sâmbătă, 30 martie 2024, familia noastră a fost distrusă de vestea sfâșietoare a morții subite a lui Jade. Jade a avut cel mai pur dintre suflete, a iubit profund și a fost iubită nespus de mult.

Râsul ei era molipsitor și zâmbetul ei era mare și frumos, și lumina orice cameră, o fată frumoasă, frumoasă. Jade și-a pus o amprentă în inimile tuturor în momentul în care a intrat în viața lor.

Lui Jade îi plăcea distracția, râsul, era curajoasă, făcea năzbâtii, și avea un simț al umorului grozav și ingenios, și era mereu dispusă să facă ceva aventuros”.

Avea o firmă

Jade și-a înființat propria firmă de albire a dinților după ce a participat la mai multe concursuri de modeling și fusese, de asemenea, asistentă pentru adulții cu dizabilități.

Iniţial, familia a sperat să strângă 700 de lire sterline, care a fost deja depășit, totalul fiind de peste 1.100 de lire sterline.

author avatar
Andrei Ștefan