AcasăȘTIRI EXTERNEThomas Markle o face mincinoasă pe fiica sa! Ducii de Sussex, puși...

Thomas Markle o face mincinoasă pe fiica sa! Ducii de Sussex, puși la colț de propria familie!

Ce spune tatăl lui Meghan despre declarațiile explozive ale fiicei sale/Foto: Facebook

Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, a declarat, marți, că nu crede că familia regală britanică este rasistă și speră că o presupusă remarcă a unui membru al casei regale britanice despre culoare închisă  a pielii fiului lui Meghan nu ar fi fost decât o „întrebare stupidă”.

Meghan Markle – care este metisă- a afirmat, într-un interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey,  că fiului ei, Archie, acum în vârstă de un an, i s-a refuzat titlul de prinț, deoarece existau îngrijorări în familia regală cu privire la „culoarea pielii sale când s-a născut”.

„Am un mare respect pentru familia regală și nu cred că familia regală britanică este rasistă. Nu cred că britanicii sunt rasisti, cred că cei din Los Angeles sunt rasiști, cei din California, dar nu cred că britanicii sunt”, a declarat Thomas Markle pentru ITV, citat de Reuters.

„Îmi imaginez că întrebarea aceea…despre ce culoare va avea bebelușul sau cât de închisă ar fi este doar o întrebare stupidă pusă de cineva. Cineva ar putea pune o întrebare stupidă mai degrabă decât să fie un rasist total”, a adăugat el.

„Toată această chestiune despre culoare şi despre cât de închisă va fi pielea bebeluşului reprezintă o prostie”, a mai spus tatăl lui Meghan. Totodată, el consideră că acel presupus comentariu ar trebui să fie investigat.

„Nu le-a păsat dacă muream la spital”

Thomas Markle și fiica lui nu mai au relații bune după ce Meghan s-a căsătorit cu prințul Harry, în 2018. Markle, fost director de lumini, care a lucrat pentru mai multe seriale americane, nu a venit la nunta fiicei sale, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă.

„De asemenea, simt că m-a dezamăgit. Am fost într-un pat de spital ultima dată când am vorbit cu ea, și nu am mai auzit de ei – nu le-a păsat dacă muream”.

Întrebat despre interviul pe care Meghan și Harry i l-au acordat lui Oprah Winfrey, Markle a spus că „au mers prea departe” și ar fi trebuit să aștepte, având în vedere că soțul reginei Elisabeta, prințul Philip, este în spital la ora actuală.

author avatar
Tudor Borcea