AcasăȘTIRI EXTERNECe secret ascunde sicriul reginei Elisabeta a II-a. Cum a fost construit,...

Ce secret ascunde sicriul reginei Elisabeta a II-a. Cum a fost construit, de fapt

reginaCe secret ascunde sicriul reginei Elisabeta a II-a. Cum a fost construit, de fapt

Sicriul în care va fi înmormântată Regina Elisabeta este unul din stejar și a fost confecționat special pentru Majestatea Sa, în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Firma care s-a ocupat de confecționarea sicriului a devenit casa funerară privată a familiei regale din anul 1991, atunci când a fost confecționat și sicriul.

Sicriul reginei a fost construit acum 30 de ani

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, bărbatul care conducea firma care a realizat sicriul reginei a declarat că s-a folosit stejar englezesc, care este rar și scump.

„Este fabricat din stejar englezesc, care este foarte greu de obținut. Sicriele de stejar sunt acum făcute din stejar american. Nu cred că am putea folosi în prezent stejar englezesc pentru un sicriu. Ar fi prea scump”, a declarat bărbatul pe nume Andrew Leverton, în urmă cu patru ani, potrivit Daily Mail.

Sicriul e căptușit cu plumb

Sicriul mai ascunde un detaliu interesant: este căptușit cu plumb, iar acest lucru îl face să fie extrem de greu. În ziua înmormântării, acesta va fi purtat pe umeri de opt soldați. Deasupra sicriului vor fi așezate coroana imperială, globul și sceptrul.

Ceremonia de înmormântare va avea loc luni, 19 septembrie, la Catedrala Westminster Abbey din Londra. Pe 11 septembrie, sicriul cu trupul neînsuflețit a părăsit Scoția, cu destinația Edinburgh, unde a rămas peste noapte la Palatul Holyroodhouse, în sala tronului, înainte de a fi dus în procesiune la Catedrala St. Giles, unde a fost depus pentru 24 de ore. Aici are loc un priveghi la care va participa familia regală.

Marți, 13 septembrie, sicriul va fi transportat cu avionul, de la Edinburgh la Londra. După ce va ajunge în Capitală, trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a va rămâne la Westminster Hall vreme de câteva zile înainte de ceremonia de înmormântare, publicul putând, în această perioadă, să îi aducă omagii.

author avatar
Andreea Vlad
675 afisari

4 COMENTARII

  1. S-a uitat cineva in sicriu ?
    Garantez ca e plin cu saci cu nisip asa cum a fost si sicriul neregelui Trdator Incestuos Mihai, care murise cu trei ani in urma si era incinerat cand s-au hotarat sa anunte ca a murit.
    Pentru tradatorul incestuos s-a asteptat aprobarea in parlamentul penal roman a legii ilegale prin care li s-a acordat trantorilor Margareta si Radu Duda un milion de euro pe an ca sa unelteasca impotriva Romaniei si a poporului roman.
    In cazul Reptilei Angliei, motivul anuntarii mortii sale dupa aproape un an de cand a fost executata pentru canibalism si pentru asasinarea Printesei Diana, a fost de ordin strategic militar.
    Reptila mama este moarta de mai multe luni, dupa ce a fost ,,depistata pozitiv cu Covid”, ca si puiul de reptila Charles si puishorul Hanry cu nefasta lui.
    Atunci MI6 avea filmulete cu sacrificiile umane pe care le faceau reptilienii – regina este filmata cum scoate inima unei fete de 12 sau 14 ani si-i mananca inima; si pentru asasinarea Printesei Diana.
    Ce au tot vazut multi la tv a fost doar o baba anvelopata cu masca de cauciuc sa semene cu reptila mama si un mascarici care semana putin cu Charles.
    Acum a fost semnalul ca asaltul final impotriva Cabalei si a mafiei khazare a inceput.
    Pana se va afla tot adevarul, mass-media vanduta mananca kk asa cum este obisnuita.
    Daca puishorul de reptila Hanry ar fi trait ar fi fost si el prezent la mascarada cu incoronarea acestui mascarici.

  2. sdfd, oi fi tampit dar recunosc – nu asa ca tine, insa eu sunt informat.
    Tu esti doar un idiot folositor satanistilor, spalat pe creier si cred ca si vaccinat – lucru bun pentru ca asa se curata planeta de prosti.

  3. recunosti ca esti tampit si in plus si prost , esti informat de tampiti ca tine !
    sunt vaccinat cu 4 doze
    trebuie scos si un vaccin contra tampitilor ca tine !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger