AcasăȘTIRI EXTERNECe se va întâmpla când regele Charles al III-lea moare? Au început...

Ce se va întâmpla când regele Charles al III-lea moare? Au început deja pregătirile pentru Operațiunea Menai Bridge

regele charlesRegele Charles, prima vizită în România de când a devenit monarh. Vineri se întâlnește cu președintele Iohannis

Luni a avut loc înmormântarea de stat a Reginei Elisabeta a II-a, după 12 zile de la decesul acesteia, catalogată drept una dintre cele mai mari evenimente ceremoniale din istoria modernă a Marii Britanii.

După moartea monarhului, pe 8 septembrie, regele Charles al III-lea, în vârstă de 73 de ani, a preluat tronul, schimbând în acest proces linia de succesiune a Familiei Regale.

Regina Elisabeta a II-a, înmormântată luni, 19 septembrie, la Londra

Noul rege a anunțat apoi 17 zile de doliu național, o perioadă marcată de tulburări majore în Marea Britanie, deoarece națiunea se adaptează la pierderea unei părți uriașe a identității sale.

După moartea reginei Elisabeta a II-a a fost declanșată Operațiunea London Bridge, pregătită de autoritățile britanice de zeci de ani. Acest proces va începe din nou în cazul morții regelui Charles, un eveniment secret cunoscut sub numele de Operațiunea Menai Bridge.

Ce este Operațiunea Menai Bridge?

Autoritățile britanice au deja planuri pentru primele zile și săptămâni după moartea noului rege. De fapt, pregătirile pentru acest scenariu vor începe încă de pe 21 septembrie, potrivit fostului ofițer de securitate regală Simon Morgan, citat de Daily Star.

„Din păcate, începând de mâine dimineață (miercuri, 21 septembrie) vor începe pregătirile pentru Operațiunea Menai Bridge. Chiar regele a spus în momentul proclamării că va duce acest rol cât timp va fi în viață. Are 73 de ani și trebuie să te gândești la asta. Și începând cu poliția, trebuie să începem pregătirile pentru viitor”, a declarat Simon Morgan.

Ce se întâmplă când regele Charles al III-lea moare?

Când Regele Charles al III-lea va deceda, prințul William va fi automat proclamat noul rege. Este posibil și ca Charles al III-lea să abdice de la tron, notează jurnaliștii britanici, însă cel mai probabil acesta va rămâne rege până în ultima zi a vieții, la fel ca mama sa.

Regatul Unit ar fi aruncat din nou într-o perioadă de doliu național și ar urma o nouă serie de schimbări – de la bani, la ștampilele oficiale, steaguri și însemnele regale, cum se întâmplă acum, după moartea reginei Elisabeta a II-a.

Iar după ce prințul William va fi proclamat rege, fiul său cel mare, prințul George, în vârstă de 9 ani, va deveni al doilea în linia de succesiune la tron și va prelua probabil titlul de Prinț de Wales, așa cum cum s-a întâmplat în cazul tatălui său.

author avatar
Andreea Vlad
718 afisari

6 COMENTARII

  1. Moartea Reptilei si inmormantarea sacilor cu nisip dupa 11 zile, numar masonic, a oferit mass-mediei vandute motiv sa ascrie si altceva decat minciunile primite de la Guvern.
    Acum au remanentza mare, si vazand ca Guvernul Criminal nu le mai plateste minciunile, au ramas si ei cu tema inmormantarilor reptiliene si scornesc deja urmatoarea inmormantare.
    Fiindca sicriul era plin cu saci cu nisip ca si in cazul Neregelui Tradator Mihai Incestuosul, puteau sa tina zilele de doliu si o luna de zile ca nu se altrea reptila, si asa aveau si ziaristii vanduti ce sa scrie mai nou pentru ciumpalacii spalati pe creier.
    Puteau organiza un turneu prin tara cu sicriul ca sa se mai inveseleasca si englezii dupa atatia ani de falsa pandemie si vaccin ucigas.
    Poate la urmatoarea inmormantare reptiliana vor face si un bal mascat cu politicienii mascati prezenti in locul celor judecati si executati deja de Curtea Martiala.
    O singura obiectie am: nu au dat si ei o coliva, un colac o biscuit, o fursec…Scotieni, ce vrei.

  2. Mascariciul care joaca rolul reptilianului Charles, judecat si executat de cateva luni pentru asasinarea Printesei Diana,
    va fi arestat pentru mai multe capete de acuzare aduse ulterior reptilianului mort.
    Dupa executia reptilei Charles, MI6 a gasit probe ca reptilianul a fost unul dintre cei care au pus la cale falsa pandemie si vaccinarea cu vaccinurile ucigashe.
    Prin acest lucru si altele, mortaciunea se face vinovata de CRIME IIMPOTRIVA UMANITATII si va fi executat prin persoana mascariciului care il substituie.
    Mascariciul care ii tine locul va fi arestat,judecat si executat pentru aceste crime facute despre care la momentul executiei reptilianului Charles nu se stia,
    si pentru substituire de persoane.
    Asa ca reptilele stiu ce urmeaza si pregatesc publicul tot cu minciuni semiadevarate.
    Dupa mascarici va fi rege William dar in final UK va fi dezmembrata ca Ucraina.
    Scotia, Irlanda, Australia, Canada, etc, vor deveni independente, iar Anglia nu va mai avea monarhie.
    Este o alta reptila, Joseph Gregory Hallet, care vrea sa fie rege si sa se declare Mesia, care in realitate este Anticristul,
    dar Palariile Albe controleaza situatia si acest lucru nu se va intampla.
    Putin se pregateste pentru ceea ce urmeaza sa se intample in Octombrie pe toata planeta: instaurarea Legii Martiale si arestarea in masa a Cabalei
    care se da de ceasul mortii cu toate minciunile fabricate si expuse de presa vanduta.

  3. …si prostimea care si asa nu putea plati facturile la energie si gaz, vor plati pt. schimparea banilor, a timbrelor si stampilelor de fiecare data cind unul din clasa asta parasito-regala crapa…
    Of, of, of!
    Omenirea in moarte cerebrala!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger