AcasăȘTIRI EXTERNECe se întâmplă cu memoria lui Joe Biden? Preşedintele american, o nouă...

Ce se întâmplă cu memoria lui Joe Biden? Preşedintele american, o nouă gafă: a uitat ce vrea să zică!

Joe Biden, care în aceste zile se află într-o călătorie oficială în Asia, a susţinut o conferinţă de presă în Vietnam, însă, vizibil obosit, Joe Biden a pierdut firul discursului şi a fost întrerupt de purtătoarea sa de cuvânt.

La Hanoi, liderul de la Casa Albă a ţinut o conferinţă de presă oarecum dezarticulată, determinând-o pe purtătoarea de cuvânt a Casei Albe să îl întrerupă pe preşedintele SUA în mijlocul discursului.

Nu ştia dacă e zi sau noapte

Joe Biden a început prin a lăsa să se înţeleagă că este obosit după „o călătorie în jurul lumii în cinci zile”.

„Este seară, nu-i aşa?”, a glumit el când s-a aşezat la microfon, după ce a încercat o introducere cu „Bună dimineaţa, Vietnam”.

Apoi s-a pierdut în şirul gândurile sale, iar discursul său, destul de poticnit, a fost foarte repede întrerupt de purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, care i-a tăiat microfonul lui Joe Biden şi a strigat:

Mulţumesc, aici se încheie această conferinţă de presă„.

Altă gafă: a vorbit despre „100 de morți” în SUA din cauza Covid

Preşedintele american Joe Biden a făcut o gafă într-un discurs pe care l-a susţinut la Washington, în luna iulie, şi a declarat că 100 de persoane au murit din cauza Covid-19 în timpul pandemiei. Cifra a fost corectată de Casa Albă în transcrierea oficială a discursului – un milion de morţi.

„Încă mai simţim pierderea profundă a pandemiei (covid-19). Aşa cum am spus, peste 100 de persoane au murit. Sunt 100 de scaune goale în jurul mesei în bucătărie.

Pentru fiecare pierdere, sunt atât de mulţi oameni lăsaţi în urmă cu inima frântă”, a declarat marţi, Joe Biden.

Această eroare a fost corectată în transcrierea oficială a discursului, disponibil pe site-ul Casei Albe, în care cuvântul „100” este tăiat şi înlocuit cu cuvântul „milion”.

880 afisari

7 COMENTARII

    • nu, aia de pe langa el. oricum dementia joe e marioneta perfecta, nici macar nu poti sa-l interoghezi, nu mai zic de raspunderea penala.

  1. Mos Tagarta, du-te acasa! Vezi ca exista locuri speciale pentru cei ca tine, au si parc cu alei si verdeata. Si iti pune si o bratara sa nu te pierzi.

  2. Deci, se confirmă iarăși că marii bolnavi conduc lumea. Săracul, cred că nici nu mai știe pe unde să o scoată să facă PiPi. Noroc că moșulică are „bonă”, altfel se pierdea prin Vietnam lăsând America fără „un far călăuzitor”. Moșule, te caută moartea pe acasă și tu umbli prin lume, crezând că îl prinzi la vreun colț de stradă pe Putin? Poate americanilor le vine mintea la cap și, pe viitor, aleg președinți mai tineri, mai virili (așa ca, pardon, Clinton) sau mai cu prestanță, așa ca Obama.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

S-a POCĂIT: A BĂUT DUPĂ IOHANNIS!

Păi nu mai suntem și noi corecți? Domnii mari bărbați de stat? Atunci barem recunoașteți franc că nu vă deranjează chiar așa din cale...

UPDATE. Senatul a decis: Cîțu rămâne fără imunitate parlamentară. Poate fi anchetat de DNA

UPDATE Senatorii l-au lăsat pe fostul premier Florin Cîțu - actualmente membru al Senatului - fără imunitate parlamentară, dând, practic, undă verde solicitării DNA...