AcasăȘTIRI EXTERNECe LOVITURĂ pentru NATO şi tot sistemul anti-Rusia: "Marea Britanie este prea...

Ce LOVITURĂ pentru NATO şi tot sistemul anti-Rusia: „Marea Britanie este prea slabă să se lupte cu Putin”

Rachete-Starstreak-marea britanieRachetele britanice Starstreak, ajunse în mâinile soldaţilor ucraineni, au făcut primele victime printre ruşi!

Lupta Occidentului cu Putin şi Rusia primeşte o mare lovitură: armata Marii Britanii este prea slabă. Cine o spune? Generalul Richard Dannat, fostul Șef al Statului Major de la Londra.

Neliniștea vine pe fondul unui plan guvernamental care prevede că forțele armate britanice urmează să fie reduse la doar 73.000 de militari în 2025, cel mai mic număr de soldați ai armatei din ultimii 200 de ani.

Armata britanică, redusă numeric

Lordul general Richard Dannatt, care a condus Statul Major al armatei britanice între 2006 și 2009, a spus că dispozitivul numără doar 77.190 de soldați, cu aproximtiv 3.000 de militari mai puțin față de numărul cerut de șefii Ministerului Apărării.

”Războiul este o acțiune violentă și ea fi întotdeauna rezolvată cu cizmele pe pământ. Doar întrebați-i pe ucraineni”, a spus Dannatt. El a vorbit despre componența armatei britanice din prezent, care nu ar putea face față unei înfruntări cu forțele ruse ale lui Putin.

Foot Guards din armata Marii Britanii sunt compuse din 5 batalioane separate și ar trebuie să aibă 2.890 de soldați, dar au doar 2.560. Apoi, cele 5 batalioane ale Regimentului Regal al Scoției ar trebui să dețină 2.050 de soldați, dar au doar 1.620.

author avatar
Andrei Ștefan
813 afisari

8 COMENTARII

  1. Care „rusia” aia care o sa fie mici statulete, fiindca eu asa ma inteles in curand rusia va fi istorie

  2. In afara ca avem iar un jurnalist de doi bani găuriți. Mizeriile engleze vor doar sa devină din nou imperiu, dar cu ce? Cu indieni si trepadusi sparții in fundul Curții?

  3. Iar Masturbări Mintale…lumea nu e atât de proastă precum cred Sataniștii Soroizati, în România 🇲🇩 cel puțin lumea e sătulă de Păpușarul de la Kiev,la fel și englezii,sunt sigur

  4. S-a incheiat un acord secret de pace in Ucraina, intre UK si Rusia, de aceea gheneralul o da cotita, si are dreptate.
    UK sunt primii la numarul de poponari, nu la numarul de soldati adevarati.

  5. Occidentul un putregai plin de drogati ,pedofili ,homolai si criminali ,Victorie pentru Rusia impotriva Diavolului nazist si drogat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger