AcasăȘTIRI EXTERNECe încearcă Putin să ascundă? Economia Rusiei se PRĂBUŞEŞTE? Raport devastator pentru...

Ce încearcă Putin să ascundă? Economia Rusiei se PRĂBUŞEŞTE? Raport devastator pentru Moscova

rubleRusia se prăbuşeşte economic: a intrat în incapacitate de plată în ce privește datoria sa externă

Vladimir Putin a declarat că, dacă vor fi impuse în continuare sancțiuni împotriva Rusiei, prețurile pe piața energetică ar putea „crește catastrofal”, lovind din plin gospodăriile din Europa cu facturi mari la utilități.

Ce l-a determinat pe liderul de la Kremlin să spună aşa ceva? Faptul că, se pare, în realitate, economia Rusiei s-ar prăbuşi. Cel puţin, aşa arată un raport de la Universitatea Yale.

PIB-ul Rusiei, în scădere cu 40%

Războiul declanșat de Putin în centrul Europei a aruncat economia Rusiei într-o criză gravă. Sancțiunile, împreună cu exodul afacerilor străine, privează Federația Rusă de aproximativ 40% din PIB.

Autoritățile Federației Ruse, încercând să ascundă amploarea catastrofei economice, au clasificat statisticile economice, inclusiv comerțul exterior, exporturile, importurile, producția de energie, ieșirile de capital, investițiile străine, traficul de pasageri al companiilor aeriene și multe altele.

Şi Huawei pleacă

Compania Huawei din China, unul dintre marii furnizori de echipamente de telecomunicații din întreaga lume, a decis să închidă magazinul online Vmall, dar și aplicația proprie, începând din 1 august 2022. Totuși, compania chineză a asigurat că va onora toate comenzile primite deja.

Astfel, comenzile din Rusia ce privesc produsele companiei Huawei nu vor mai putea fi plasate nici online, nici prin intermediul aplicației de vânzări.

author avatar
Andrei Ștefan
631 afisari

5 COMENTARII

  1. Dacă-i de la „progresiștii” de la Yale, așa este. Amerlocii prosperă și mujicii crapă. Știm, cunoaștem….

  2. Sa fim seriosi asa se zicea si acum 6 luni ca moare Putin ca are boala lui Calache. Nu a murit.

  3. Propaganda drogatilor poponarilor si pedofililor. Rusia are tot ce vrea si cumpara ce vrea mai ales din China

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger