AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden a înjurat un jurnalist, la o conferință de presă! „Ce...

Joe Biden a înjurat un jurnalist, la o conferință de presă! „Ce fiu de cățea prost!” – VIDEO

„Ce fiu de cățea prost”. Joe Biden insultă un jurnalist (VIDEO)

În timpul unei conferințe de presă, președintele american Joe Biden a insultat un jurnalist de la Fox News, stârnind încă o controversă.

La puțin mai mult de un an de la preluarea mandatului, situația devine din ce în ce mai complicată pentru Joe Biden.

Ziariști jigniți chiar la Casa Albă

Penalizat de numeroase crize internaționale, luptând cu o opoziție republicană hotărâtă și cu o majoritate democrată nu întotdeauna conciliantă, președintele democrat a provocat o nouă controversă, luni, 24 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă la Casa Albă.

Joe Biden, un președinte tot mai nepopular

Întrebat de jurnalistul Peter Doocy de la Fox News, televiziune apropiată de tabăra democraților, despre posibilitatea ca inflația să constituie un handicap politic, Biden a răspuns ironic: „Nu, este un mare avantaj. Vrem mai multă inflație”. Apoi a continuat, crezând că microfonul este închis: „What a stupid son of a bitch!” (Ce fiu de cățea prost!”).

Acest derapaj este un nou semn al nervozității președintelui, ajuns la 79 de ani. Biden se confruntă cu o popularitate din ce în ce mai scăzută, arată sondajele.

Cu 10 zile înainte de alegerile pentru Congres, un adevărat test pentru Partidul Democrat, inflația în SUA a atins un nivel fără precedent în ultimii 40 de ani.

author avatar
Tudor Borcea
1.377 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger