AcasăȘTIRI EXTERNECe este fenomenul „spiking”, ce cuprinde Europa. Zeci de fete şi băieţi...

Ce este fenomenul „spiking”, ce cuprinde Europa. Zeci de fete şi băieţi sunt înţepaţi cu ace, la petreceri

Valul noilor droguri lovește Europa. Continentul devine un centru mondial al narcoticelor / Foto: Printscreen

Fenomenul „spiking” a ajuns şi în Spania. Poliția iberică a deschis o anchetă după zeci de rapoarte și plângeri din partea unor tinere care susțin că au fost înțepate cu ace de seringă în timpul unor petreceri.

Tinerele acuză că au fost înțepate în timp ce erau la petreceri. Ele spun că au ieșit seara să se distreze și au observat apoi mici înțepături în brațe și picioare. Ulterior, au început să se simtă amețite și somnolente.

Alertaţi Poliţia, dacă vi se întâmplă!

Autoritățile din toată Europa le sfătuiesc pe femei să anunțe în cel mai scurt timp dacă sunt victime de acest fel. Într-unul dintre cazuri s-au depistat substanțe toxice.

Mulți dintre cei înţepaţi cu ace au raportat simptome de stare generală de rău, cum ar fi bufeuri, amețeli, greață sau pierderea echilibrului. Acest nou „modus operandi” pare să fi apărut în Europa în urmă cu câteva luni, primele cazuri fiind înregistrate în Marea Britanie încă din septembrie.

Ce este „spiking”

„Spiking” este atunci când cineva adaugă alcool sau droguri în băutura altei persoane, fără știrea și/sau acordul acesteia. Pe scurt, victimele sunt drogate fără să-şi dea seama.

Drogurile pot fi introduse în corpul cuiva și în alte moduri, cum ar fi prin injectarea cu o seringă. Mai ales studenții au raportat că au fost drogați cu această „tehnică”.

author avatar
Andrei Ștefan
2.327 afisari

7 COMENTARII

  1. ,,Ziarisilor”, va asteapta Curtea Martiala si glontul magic !

    Postati comentariul, ZOILOR !

    • ”Drogurile pot fi introduse în corpul cuiva și în alte moduri, cum ar fi prin injectarea cu o seringă.” Cine arunca bani pe prafuri sa o injecteze pe Ileana plina de boli venerice?

  2. Cabala vrea sa ajunga la 90 % cu GENOCIDUL planetar si aplica aceasta metoda de infestare cu SIDA, Toxina Spike, etc.

  3. Sinagoga satanei a mai gasit o metoda de injectare a vaccinului ucigas….

    Blestemati sa fie în veci criminalii care asasineaza milioane de oameni !

  4. Cand capii sunt in acelas timp si politicieni si guvernanti si mafioti au tot interesul de a creia dependenta de droguri in special la tineri ,se creeaza o generatie de handicapati ,de santajabili ,de indivizi ce devin mase de manevra .
    LUMEA ESTE CONDUSA AZI DE OAMENI BOLNAVI ,DE INDIVIZI DEBUSOLATI !.
    CE FAC SERVICIILE ??ACELEA PLATITE SPECIAL !,DE CE NU GASESC ACEI VECTORI CRIMINALI ??????????????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger