AcasăȘTIRI EXTERNECe decizie va lua Elon Musk în privința lui Donald Trump, dacă...

Ce decizie va lua Elon Musk în privința lui Donald Trump, dacă va prelua controlul Twitter

Elon muskCe decizie va lua Elon Musk în privința lui Donald Trump, dacă va prelua controlul Twitter

Elon Musk a anunțat că va ridica interdicția lui Donald Trump de pe Twitter, dacă va prelua controlul asupra rețelei de socializare.

Musk a spus că decizia de a-l bloca pe Trump pe Twitter în ianuarie 2021, după evenimentele de la Capitoliu, a fost o „greșeală” din punct de vedere moral și una lipsită de sens.

Elon Musk îi permite lui Donald Trump să revină pe Twitter

„Nu cred că a fost corectă blocarea lui Donald Trump, cred că a fost o greșeală. Voi anula acea interdicție permanentă. Vreau, totuși, să spun că nu dețin încă Twitter, așa că acesta nu este un lucru care se va întâmpla cu siguranță pentru că, dacă nu voi fi proprietarul Twitter?

Dar părerea mea, și Jack Dorsey (n. red. – cofondatorul Twitter) e de acord cu ea, este că nu ar trebui să avem blocări permanente de conturi”, a spus Musk.

Contul lui Donald Trump a fost suspendat în 2021

Contul de Twitter al lui Donald Trump avea peste 88 de milioane de urmăritori. Acesta a fost închis cu câteva zile înainte de finalul mandatului său.

Amintim că acest cont a fost suspendat permanent la scurt timp după asaltul asupra Capitolului, care a avut loc pe data de 6 ianuarie 2021. La vremea respectivă, Twitter a anunțat că decizia a fost luată din cauza riscului unor noi incitări la violență, scrie Reuters.

author avatar
Andreea Vlad
451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger