AcasăȘTIRI EXTERNECe a obținut Xi Jinping de la Vladimir Putin, după vizita la...

Ce a obținut Xi Jinping de la Vladimir Putin, după vizita la Moscova. Ultimele cuvinte dintre cei doi lideri

Xi Jinping vladimir putinCe a obținut Xi Jinping de la Vladimir Putin, după vizita la Moscova. Ultimele cuvinte dintre cei doi lideri

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și cel al Chinei, Xi Jinping, au pus capăt întâlnirii lor la Moscova, cu o cină festivă.

Vizita lui Xi Jinping în Rusia a început luni și a continuat marți, cu o discuție de aproximativ șase ore între cei doi lideri, concretizată cu semnarea unei declarații comune privitoare în special la politica externă a Statelor Unite.

Mesajul lui Xi Jinping care a pus pe gânduri întreaga lume

Întâlnirea dintre Putin și Xi Jinping s-a terminat cu o strângere de mână și cu un scurt schimb de replici, înainte ca președintele Chinei să se urce în mașina care l-a transportat de la Kremlin.

„Acum au loc schimbări așa cum nu au mai fost în ultimii 100 de ani. Iar noi suntem cei care promovăm aceste schimbări împreună”, i-a spus Xi Jinping lui Vladimir Putin atunci când i-a strâns mâna, la plecare. „Sunt de acord”, a răspuns Putin. „Te rog, ai grijă, dragul meu prieten”, a mai spus Xi Jinping înainte să se îndrepte spre mașină.

Vladimir Putin a făcut o serie de declarații după discuțiile purtate marți cu liderul chinez Xi Jinping în cadrul unei ceremonii oficiale la Kremlin.

Cei doi lideri au semnat două documente privind cooperarea strategică, respectiv economică, iar guvernele lor au pe agendă cel puțin 10 documente de cooperare bilaterală în diferite domenii. Președintele Chinei a acordat atenție şi aspectelor discutate legate de planurile de pace pentru Ucraina, a spus Vladimir Putin, după negocierile cu Xi Jinping.

author avatar
Andreea Vlad
753 afisari

8 COMENTARII

  1. multa lume a trecut in tabara rusilor din cauza mizeriilor care vin din USA , politica corecta , egalitate de gen , lgtbq+, woke ,blm , pornografie in scoli si alte scarbosenii precum lozinca cu diversitatea , sa fim diversi adica sa facem sex cu caprele ca in spania .

  2. Ati uitat de AUSTRIA cu STRABAG-DERIPASKA cu OMV-GAZPROM cu RAIFEISSEN la fel…si ea e cu rusii de30 de ani

  3. Stăpânii (ăia adevărați, nu aştia pe care-i vedem la Davos) le arată celor 8 miliarde de oi cele două căi dintre care au de ales: 1) Lgbtq…+sistemul de credit/scoring social (certificat verde, CBDC etc.) impus de Occidentul neomarxist; 2) sistemul de credit/scoring social (certificat verde, recunoastere faciala in timp real, CBDC etc.) impus de tandemul China-Rusia (BRICS). Tertium non datur! Alegeți, oilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger