AcasăȘTIRI EXTERNECe a ascuns Big Pharma. Noi efecte secundare ale vaccinurilor anti-Covid-19

Ce a ascuns Big Pharma. Noi efecte secundare ale vaccinurilor anti-Covid-19

Ce a ascuns Big Pharma. Noi efecte secundare ale vaccinurilor anti-Covid-19

Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a listat, joi, noi efecte secundare la vaccinurile Novavax, Moderna și AstraZeneca. În cazul primelor, acestea includ anafilaxia (reacție alergică) și reducerea sensibilității pielii.

Pentru produsul dezvoltat de Moderna, se pune problema unei umflături excesive la locul de injectare.

În ceea ce privește aceste umflături, EMA nu precizează dacă este un efect secundar frecvent sau nu. Cu toate acestea, se precizează că nu este necesar niciun tratament și că umflătura dispare spontan după câteva zile. Vaccinul Moderna a fost utilizat pe scară largă în campania de vaccinare din Belgia, spre exemplu.

Nota de plată pe Wall Street

Vaccinul dezvoltat de Novavax poate provoca o pierdere a sensibilității pielii sau o senzație neplăcută de iritație, usturime sau arsură la locul de injectare. Agenția recomandă ca o a doua doză de ser Nuvaxovid să nu fie administrată persoanelor care au reacționat violent la o primă injecție.

Această informație a făcut ca acțiunile Novavax să scadă cu peste 20% la bursa de pe Wall Street.

În cazul AstraZeneca, tinitusul (acufene) a fost inclus în lista de efecte secundare menționate în prospectul vaccinului. Acest efect secundar a apărut la mai puțin de 1% dintre cei vaccinați cu Vaxzevria. Un disconfort cutanat similar celui experimentat cu vaccinul Novavax a fost, de asemenea, observat la mai puțin de una din 100 de persoane vaccinate.

EMA monitorizează în permanență potențialele efecte secundare ale vaccinurilor anti Covid-19 și își actualizează periodic lista.

author avatar
Tudor Borcea
1.259 afisari

8 COMENTARII

  1. Orice virus este de marime NANOMETRICA, adica 1mm/1 000 000, iar orificiul unei masti este MICROMETRIC 1mm/1 000.
    Numai PROSTII cred ca masca ii protejeaza.
    Printr-un orificiu de masca pot trece deodata peste 600 de virusi.
    In masti s-a introdus Oxidul de Grafen care ajuta radiatiile 5G emise cu antenele 5G si cu satelitii nazistului Elon Musk, sa se formeze cheaguri de sange in venele celor iradiati, ca sa se spuna ca s-au imbolnavit de COVID.
    Déjà cei care au trecut prin boala sunt imuni la radiatziile 5G si se imbolnavesc doar cei VACCINATI ca sa moara conform planului de exterminare al Cabalei.

    NU EXISTA NICIUN VIRUS !!! Opriti GENOCIDUL facut cu antenele 5G ! SE IMBOLNAVESC DE LA RADIATZII DOAR VACCINATII.AU FOST VACCINATI – SA MOARA ! Satanistii vor acum sa continue GENOCIDUL cu radiatiile 5G ca sa-i prosteasca pe PROSTI sa se vaccineze ca sa moara cat mai multi. Cum poate un virus sa apara in Africa si dupa cateva zile in Italia sau in alta tara ? Calatoreste cu avionul ? Antenele si satelitii sunt peste tot si Cabala ordona unde sa creasca frecventa pentru a mai imbolnavi si ucide oameni. Criminalii care ucid cu legea sau cu siringa primesc de la Cabala cate 1000 de dolari pentru fiecare vaccinat. Ce cauta antenele 5G in statiile subterane de metrou si la marginea satelor la nivelul caselor ? Orice antena care are ca scop transmiterea unui semnal se monteaza la inaltime nu in subsol. Mastile contin OXID de GRAFEN ca sa fie inspirat de cei care le poarta, pentru a se imbolnavi sub influenta radiatiilor 5G. Variantele Alpha, Beta, Gama, Delta, Omicron si alte astfel de inchipuiri satanice reprezinta doar o frecventa mai crescuta fata de precedenta, in plaja de 70 – 300 GHz, si nimic altceva. Sangele fierbe in oameni formand cheaguri care infunda venele si opresc transportul oxigenului la creier si in organism, si omul se sufoca si moare. Cabala este pe duca si isi joaca ultima carte : CRESTE LA MAXIM FRECVENTA RADIATZIILOR 5G, dar MOR NUMAI VACCINATII, care au in ei tot felul de mizerii care se activeaza cu aceste frecventze 5G. Cei nevaccinati déjà s-au imunizat, organismul s-a adaptat la radiatziile 5G si la o noua frecventa au doar gura uscata, dureri de spate si transpiratie dimineatza, tuse 3,4 zile, apoi totul este normal. Este bine sa luati cate o aspirina pe zi, si sa consumati maxim 5 Vitamana C pe zi. Vaccinatii se vor duce la loc cu verdeatza si loc de odihna in maxim 5 ani. Dar ATENTIE LA VACCINATI pentru ca poarta boala injectata prin vaccin si o transmit celor de langa ei prin transfuzii, transpiratie, saliva, sex, urina.

    ,,…Am avut trei pandemii în ultima sută de ani. Prima pandemie a fost în 1918, care a fost numită pandemia de gripă spaniolă. Acesta a fost momentul în care au implementat undele radio la nivel global și a crescut electrificarea universului nostru. Milioane de oameni au murit șase luni mai târziu în urma unei pandemii. Dupa al doilea război mondial, o altă pandemie, care a fost implementarea echipamentelor radar. La nivel global, sateliții s-au dezvoltat și au ieșit o mulțime de sateliți diferiți. Când a fost implementat sistemul au existat o serie de decese din cauza pandemiei. Ultima pandemie majoră a fost în 1968, care a fost numită gripa Hong Kong. Acum au lansat 5G și acest lucru afectează viețile oamenilor.
    Ucid oameni din întreaga lume și ei acoperă cu ,,virusul Corona’’.
    Una dintre țări, care este o țară uriașă ce are milioane de oameni, Rusia, nu a avut multe decese în zona virusului Corona, pentru că nu au implementat încă 5G pentru uz public. L-au implementat doar pentru uz exclusiv de către armată.
    Atunci când sunteți testat vă contamineaza cu SIDA, pentru că vor să acopere faptul că milioane de oameni vor muri din cauza frecvenței radio excesive… Vaccinurile au toxine. Iți dau boala…

      • Banuiesc ca esti vaccinat si intzelegi ca in scurt timp vei ajunge la loc cu verdeatza, la loc de odihna, asa ca faci si tu ce mai poti.

    • din oamenii pe care ii stiu, numai vaccinatii se pozitiveaza mereu, nevacinatii nu mai fac covid, de aia nu mai fac teste vaccinatilor, ca stiu ca se pozitiveaza des.

      2021: sigur si eficient
      2022: subit si neasteptat

  2. Efectele secundare cunoscute pana acum sant pe o lista de 9 pagini, lista e in crestere nu in scadere. Tot ce poate merge prost imaginabil sau nu devine realitate. Subit si neasteptat este pentru public, pentru cei care au implementat programul cu vaccinarea este sigur si eficient. Totul merge ca la carte

  3. Roseata, umflatura, usturime. E înțepătura, savantilor!
    Dacă vreți adevărate efecte secundare, citiți orice prospect de medicament uzual.
    Asa-i când ești plătit de antivaxeri. În copeici, eventual.
    Domnule ziarici, tizul tău are ciocanul mare, tu…doar capul mic.

    • Amuzant pseudonimul lui arafat, cel cu capul mare. Lămurește-mă si pe mine te rog domnule Audi, bineînțeles daca cunoștințele dumneavoastră medicale depășesc cunoștințele medicale medii ale amarastenilor de pe listă, ce alt vaccin bazat pe orice altă tehnologie diferita de ARNm a fost studiată din anii 1960 până in 2019 fără nici un rezultat pozitiv pe animale dar care fără sa fie respectate protocoalele de testare a fost folosită pe oameni, pe 60-80 % din oamenii tarilor civilizate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger