AcasăȘTIRI EXTERNECaz infiorător în SUA: Mai multe persoane, inclusiv o gravidă, găsite moarte...

Caz infiorător în SUA: Mai multe persoane, inclusiv o gravidă, găsite moarte într-o casă – VIDEO

Caz infiorător în SUA: Mai multe persoane, inclusiv o gravidă, găsite moarte într-o casă - VIDEO (foto: captură video CBS17)

Caz șocant dincolo de Ocean. Autoritățile din Indianapolis sunt în stare de alertă, după ce cinci persoane, inclusiv o femeie însărcinată, au fost găsite împușcate. Nici pruncul aflat în pântecele mamei nu a supraviețuit.

Victimele au fost descoperite, duminică, într-o casă aflată în nordul orașului. În primă fază, s-a primit un apel în jurul orei 4 dimineață, care anunța că o persoană a fost împușcată. Oamenii legii care au mers în zona indicată au găsit un tânăr rănit. Acesta a fost dus la spital.

Ulterior, polițiștii au ajuns la o altă adresă, aflată în apropierea locului unde a fost găsit tânărul respectiv, anunță CNN. Acolo aveau să se descopere urmările unui adevărat carnagiu. Cinci oameni au fost găsiți fără suflare, inclusiv o gravidă. Aparent toți ar fi fost împușcați. Deși cadrele medicale au făcut eforturi pentru a salva femeia însărcinată și pe copilașul pe care îl avea în pântece, niciunul nu a supraviețuit.

Victimele aveau între 13 și 42 de ani

Pe lângă bebelușul care a pierit înainte să vadă lumina zilei, s-a aflat că toate celelalte cinci victime au fost identificate deja, stabilindu-se că aveau între 13 și 42 de ani.

S-a demarat o anchetă, pentru a se stabili ce anume s-a întâmplat. Un oficial al poliției locale a declarat în fața presei că se crede că nu ar fi fost vorba despre un act produs la întâmplare. Mai mult, conform CNN, se ia în calcul varianta că ar fi putut fi mai mult de un atacator.

E greu de imaginat ce s-ar fi putut întâmpla de s-a ajuns la un act de o asemenea cruzime.



266 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta e Amarlika..Vreți să emigrați? Înscrieți-vă în programu visa wiever..loteria vizelor,etc. Uniunea Sovietică Ailaltă! Cine n-a trait in comunism o poate face acum emigrînd în Amarlika!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger