AcasăȘTIRI EXTERNECât de uşor a ajuns un român din SUA să câştige 100.000...

Cât de uşor a ajuns un român din SUA să câştige 100.000 dolari/anual. Dar acum este acuzat de fraudă

foto: emm.ro

La doar 22 de ani, a ajuns să câştige 100.000 de dolari, pe an, în SUA. El a cerut bani pe stradă și a ajuns acuzat că a fraudat mii de dolari, în Florida.

Giovani Radu a câștigat peste 100.000 de dolari pe an cerșind bani în timp ce cânta la vioară pentru a ajuta un fiu bolnav pe care nu îl are în realitate, potrivit autorităților.

Fraudă: fiul nu exista în realitate

Potrivit biroului șerifului din Palm Beach, totul era o fraudă. Polițiștii au arătat că Giovani Radu, 22 de ani, se confruntă cu numeroase acuzații, inclusiv fraudă și solicitare de donații sub pretext fals.

În mașina românului, polițiștii au găsit sume destul de mari, opt pancarte cu diverse mesaje pentru donații, îmbrăcăminte de lux de la Prada, Gucci, și Armani și chitanțe bancare pentru depozite și transferuri de aproape 80.000 de dolari în ultimul an.

Locuia ilegal în Statele Unite

În urma verificărilor s-a dovedit că bărbatul din România se află ilegal în SUA. Mai mult, el a mărturisit că nu are niciun copil. Ancheta a fost preluată de FBI.

Cauțiunea stabilită de judecător a fost de 60.000 de dolari.

author avatar
Andrei Ștefan
517 afisari

8 COMENTARII

  1. Alta capcana pentru avarii din Romanica, ca sa fie prinsi in cursa si vaccinati daca inca nu sunt MARKATI !

    1. Bradul de craciun introdus de khazarii nazisti satanisti din Germania nazisto-khazara,
    si simbolizeaza piramida Cabalei, ierarhia in Cabala;
    2. ,,Chipiul’’ Papei este de fapt forma craniului reptilienilor care sunt fondatorii acestei secte numita biserica catolica.
    Recent s-au descoperit sub Notre Dame doua morminte : unul a unui prelat care a slujit la Notre Dame, si unul al unui reptilian tanar, din elita conducatoare a secolului 14, cu craniul de reptilian. Cautati pe net fotografii cu reptilianul Rothschild care sta ascuns in Zug, Elvetia, impreuna cu Rockefeller si toate jivinele lor, veti vedea ca are craniul alungit, asa ca minciuna spusa de sclavii arheologi Vanduti Mafiei Khazare si reptilienilor cum ca alungirea fortata a craniilor era un obicei al elitei acelor vremuri este hilara si groteasca in acelas timp.https://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/notre-dame-sarcophagi-0017646

    • V-ati gandit sa scrieti romane SF, ca vad c-aveti o imaginatie debordanta ? Asemenea aiureli sunt de domeniul fantasticului si de noaptea mintii.

    • în unul din cele doua morminte a fost identificat Cocosatul de la Notre Dame care dealtfel va fi succesorul lui Isus în celebrul stabiliment .

  2. „La doar 22 de ani, a ajuns să câştige 100.000 de dolari, pe an, în SUA. El a cerut bani pe stradă și a ajuns acuzat că a fraudat mii de dolari, în Florida.”
    Ghiolbanul prost este idiot si de aia a fost phutut de catre autoritati pentru ca nu si-a DECLARAT veniturile la IRS. Daca declara, platea o parte STATULUI amerlok si nu mai era nicio problema. Hapsanul prost acum suge mielul.

  3. Anonim 17:59, ai vazut tu undeva ca oamenii strazii sa fie obligati sa-si declare veniturile ?
    Cersitul nu poate fi impozitat, savantule, pentru ca cersetotul nu are calitatea de angajat.
    Acest articol este o scorneala pentru ca Mafia Khazara are mare nevoie de bani, asa ca ia pielea de pe OM.
    In Florida unde e cea mai mare densitate de khazari bogati pe metru patrat, unde Zelenski cel original care a fost executat anul trecut de khazarii lui, avea o casa de 34 de milioane de dolari, sa-mi arate cineva oameni ai strazii.
    Acolo acestia sunt alungati si daca sunt din zona si ajung pe drumuri din diverse motive, ca om al strazii nu are nimeni nicio sansa sa supravietuiasca acolo, si trebuie sa mearga in marile orase unde exista toate paturile sociale care au mila si compasiune pentru cei aflati la necaz.
    De ce ar sta oamenii ai strazii in Newyork unde exista si anotimpul friguros Iarna, si nu s-ar duce in Florida unde este cald si sunt atatia bogatani ,,marinimosi” ?
    Pentru ca acolo doar cei care asigura serviciile pentru bogati sunt tolerati.
    Ceilalti merg al periferie si sunt la fel de saraci ca americanul de rand.
    Exista imagini cu oameni ramasi fara casa recent si fara venit din cauza satanistilor democrati care au ajuns la putere prin fraudarea alegerilor.
    Acestia si-au pus corturile in fata Casei Albe care este abandonata de doi ani si urmeaza sa fie demolata.
    De ce toti acestia nu merg in Florida la caldura ?
    Pentru ca Florida este o cloaca khazara exclusivista.
    A vazut cineva oameni ai strazii in Man Haten, Newyork, unde locuiesc bogatii ?
    Spun ca acest articol este o capcana pentru ca asa cum satanistii democrati au lasat neterminat gardul de fier ridicat pe granita cu Mexicul pentru ca traficanti de droguri, arme, copii si prostituate sa patrunda in SUA, asa incearca sa racoleze prosti de peste tot pentru ca acestia in SUA sunt NIMENI si pot fi folositi sa voteze, sa li se recolteze organe, sange, etc, pentru satanistii care au pierdut Ucraina de unde primeau copii rapiti de oamenii lui Zelenski, si din tarile latine.
    In SUA mii de oameni ai strazii au disparut fara urma ca si mii de copii rapiti si ascunsi in tunelurile de sub Walt Disney.

    Nicolae, ce este ireal in comentariul meu ? Argumenteaza daca tot mananci kk nemestecat.
    Eu am postat si un link, dar trebuie sa stii sa-l dezchizi ca sa vezi ce spune.
    Cei care stiu adevarul inteleg exact ceea ce am scris.
    Probabil ca tu esti doar un platit ca sa ,,combati dezinformarea” asa cum numesc acum satanistii ADEVARUL.
    Probabil ca ai auzit reclama pe YouTube si te-ai gandit sa faci si tu un ban ca turnator de profesie, ca sclav semianalfabet ce esti precum Ciuca Butoi cu KK sau Veorica Tampitzica Escroaca, etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger