AcasăȘTIRI EXTERNECâştigi o AVERE doar dacă mănânci bomboane. Aplică pentru jobul plătit cu...

Câştigi o AVERE doar dacă mănânci bomboane. Aplică pentru jobul plătit cu 78.000 de dolari pe an

Ai visat vreodată să faci ce-ţi place şi să câştigi o avere? Adică să mănânci bomboane, acasă la tine, dar şi să pui mâna pe o sumă fabuloasă? Adică pe 78.000 de dolari, doar într-un an.

O companie din Canada, Candy Funhouse, a scos la concurs un post foarte ofertant: degustător de dulciuri, plătit „gras”.

Job-ul, postat pe Linkedin

Câteva mii de candidați au aplicat deja pentru această slujbă, care a fost postată pe Linkedin în iulie, a declarat directorul executiv Jamal Hejazi. El a remarcat că a fost surprins de numărul de aplicații și de videoclipurile elaborate ale unor familii întregi care se oferă să deguste dulciurile împreună.

„Gândiți-vă la cele mai bune amintiri pe care le aveți cu bomboanele și apoi gândiți-vă că veți avea parte de asta în fiecare zi la muncă”, a mai adăugat Jamal Hejazi.

Compania nu pune multe condiţii

Noul degustător-șef nu trebuie să îndeplinească foarte multe condiţii. Mai exact, poziția este deschisă tuturor, limita de vârstă fiind de doar cinci ani, cu precizarea că micuții vor avea nevoie de acordul părinților pentru a munci.

Compania are 340.000 de urmăritori pe Instagram și trei milioane pe Tik-Tok, inclusiv cineva din clanul Kardashian, a spus Hejazi, deși a refuzat să precizeze care dintre aceștia.

Candy Funhouse este condusă de mai mulți frați cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, care au crescut în zonă și ai căror părinți dețineau magazine de gogoși și un restaurant local.

author avatar
Andrei Ștefan
203 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger