AcasăȘTIRI EXTERNECâştigi 3.000 euro/lună doar că devii cârciumarul satului. Vei trăi şi într-un...

Câştigi 3.000 euro/lună doar că devii cârciumarul satului. Vei trăi şi într-un Paradis din munţi

Te afli în căutarea unui job care să nu necesite studii complicate şi complexe, dar care să fie şi bine plătit? Aşa ceva chiar există.

Oferta e următoarea: 3.000 de euro pe lună unui cuplu care vrea să se mute la munte pentru a menține deschis singurul bar din oraș.

Bine plătit, la poalele Monte Pelmo

Locul de muncă se află şi într-o locaţie de vis. Asta pentru că Zoppè di Cadore este un mic sat de aproximativ 200 de locuitori din provincia Belluno, în Veneto. Este cel mai mic oraș din Veneto, cel mai puțin populat și situat la 1461 de metri deasupra nivelului mării.

Probabil, aţi ghicit: autorităţile de aici sunt disperate să repopuleze zona. Zoppè suferă de greutățile depopulării care de-a lungul anilor a făcut comunitatea sa din ce în ce mai mică.

Chiar şi o astfel de zonă are nevoie de o cârciumă funcţională. Acolo se întâlnesc în fiecare zi nu doar pentru cafeaua clasică, ci și pentru a discuta, a juca cărți, precum și pentru a socializa.

Se oferă şi cazare atractivă

Pe lângă oferta salarială tentantă, propunerea mai vine la pachet şi cu o cazare la prețuri controlate, pentru a face propunerea și mai atractivă.

Condiţia este ca şederea „cârciumarilor” să fie una îndelungată. Propunerea include o perioadă de pregătire cu sprijinul personalului expert.

Singura cerință indispensabilă este disponibilitatea de a garanta șederea în sat pe o perioadă lungă.

author avatar
Andrei Ștefan