AcasăȘTIRI EXTERNECarne sintetică să mănânce Bill Gates și familia lui!

Carne sintetică să mănânce Bill Gates și familia lui!

William Henry Gates al treilea, Bill pentru prietenii de afaceri, se vrea un vizionar la scară planetară. Prin intermediul generoaselor sale fundații, împarte miliarde de dolari pentru sănătate, climă, combaterea sărăciei și a Covidului – în funcție de interese și publicitate. Invitat pe la televiziuni respectabile, omul e  expert în tot și toate, cu galerii zgomotoase.

Supermiliardarul este acum de părere că națiunile bogate ar trebui să treacă la „carne de vită 100% sintetică” pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră care determină schimbările climatice globale. Pe bune? Nici lui Ceaușescu nu i-a trecut prin minte așa ceva, deși comuniștii au reușit să taie legătura dintre țăran și vitele lui și pământul lui. Se înțelege că domnul Bill vrea să distrugă o industrie nobilă ce-a stat la baza omenirii de care îi poartă de grijă: agricultura. Globalism inconștient – culmea, din partea unui magnat proprietar pe zeci de mii de hectare de pamânt agricol în Statele Unite. Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a devenit nutritionist, umblă în mașini low-cost și depune de ani de zile eforturi teribile ca să pară un tip popular și fără pretenții. Ce cădere! A strâns o curte de lingușitori în mass-media –  și nu numai –  care îl cobzăresc tocmai pentru că este multimiliardar și nu de grija efectului de seră.

Vorbind pentru revista MIT Technology Review, Gates a spus că unele guverne ar trebui să renunțe la consumul de carne de vită, dat fiind faptul că acest sector contribuie în mod masiv la emisiile de metan: „Cred că toate țările bogate ar trebui să treacă la carne de vită 100% sintetică.” Sunt curios ce pasiuni gastromice are domnul Bill, pentru că mi-e greu să cred că ditamai bogătașul ia cina într-un birt de gară, chiar și într-o „țară bogată”. „Emisiile provenite de la bovine și de la alte rumegătoare sunt aproape la fel de mari ca cele provenite din industria combustibililor fosili pentru metan”, susține și dr. Robert Jackson, de la Universitatea Stanford. Atunci ce facem cu fermierii crescători de animale? Prin deducție logică, ar urma să abatorizăm tot șeptelul. Sau mutăm vacile din țările bogate în alea sărace? Și pe urmă ce? Parcă-l văd pe expertul universitar râgâind discret după o friptură în sânge. Mai grav, ideile cofondatorului Microsoft au prozeliți, milioane de vegani, care în tinerețe au fost hrăniți de părinții lor cu proteine, deci cu carne, își obligă acum copiii să se îndoape cu boabe și semințe. Așa o fi crescut și domnul Bill?  Pun pariu că nu. Carnea de laborator nu este o revoluție în alimentație –și nici o alternativă. Mai degrabă o găselniță (foarte) costisitoare și un experiment care, într-un viitor apropiat, va distruge un uriaș lanț de producători agricoli. „Te poți obișnui cu diferența de gust”, a mai spus Gates. Prin urmare, s-o halească împreună cu familionul!

author avatar
Radu Jacotă
1.010 afisari

6 COMENTARII

  1. Un idiot de globalist.Sa pape el carne care creste in eprubetă
    Minciuni cu emisie de gaze, încălzire, virus, scenarii făcute de nebuni buni de legat.
    Dacă nu vor fi înlăturați vor declanșa alta „pandemie media”

  2. uitati va la fata lui cum arata daca lume nu se trezeste o sa avem soarta cailor din 1962 cind a inceput mecanizare agriculturi si cai au mers la salam

  3. Cine dracu îl mai ia în seamă pe babalâcul ăsta cu tot cu resetarea lui. I-aş reseta eu vreo două peste ochii lui de tâmpit globalist. Hai sictir de criminal!

  4. Eu vreau sa-i spun lui Bill ca eu chiar am mancat salam de sinteza facut din polimeri pe vremea lui Lenuta si e o voma de aliment.
    Bill viseaza la ceva de genul.
    Ai o cutie ca microundele si ai 4 sertare.
    In primul bagi o pastila de minerale si fibre, in al doilea sertar bagi o pastila de vitamine, in al treilea bagi o pastila de apa condesata si in al 4lea sertar marci o pastila de proteine si grasimi. Apoi apesi butonul de cartofi prajiti si friptura de bou. _
    Zzzzz-in un min Trrrrrr.
    Deschizi si scoti 100 grame de cartofi prajiti si o bucata de bou rumenit.
    Sau poate vrei un mar si un pahar de cola or o inghetata de capsune.
    Marci la inghetata.
    Pastila tine 10 portii.
    Nu vad nimic rau.
    Ar trai toti boii fericiti pana la adanci batraneti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger