AcasăȘTIRI EXTERNECarne de pui crescută în laborator, pe mesele restaurantelor de lux. SUA...

Carne de pui crescută în laborator, pe mesele restaurantelor de lux. SUA a aprobat vânzarea

Statele Unite au autorizat miercuri, pentru prima dată, comercializarea cărnii de pui crescută în laborator de către două companii.

Cele două companii care au primit autorizația sunt Upside Foods şi Good Meat.

Două companii americane au primit aprobarea finală pentru a comercializa produsul

Produsele vor fi disponibile în curând în anumite restaurante.

Cele două companii primiseră deja undă verde din partea agenției americane pentru siguranța alimentară (FDA) în noiembrie, în timp ce Departamentul Agriculturii aprobase deja conformitatea etichetelor săptămâna trecută.

„Această aprobare va schimba în mod fundamental modul în care carnea ajunge pe mesele noastre”, a declarat Uma Valeti, CEO și fondator al Upside Foods, care a salutat, de asemenea, într-un comunicat, „un pas uriaș către un viitor mai durabil”.

„Am fost singura companie care vinde carne crescută în laborator din lume de când ne-am lansat în Singapore în 2020, iar acum este aprobată pentru vânzare în prima putere mondială”, a declarat entuziasmat Josh Tetrick, cofondator și CEO al Eat Just, compania din spatele Good Meat.

Ambele companii, care produc pui de cultură, intenționează să își comercializeze mai întâi produsele în restaurantele de lux, iar apoi să-și crească producția pentru a ajunge la costuri mai mici în magazinele alimentare.

author avatar
Andreea Vlad
426 afisari

3 COMENTARII

  1. Din cauza secetei prelungite, generate de pacatele oamenilor, se va ajunge ca apa sa fie rationalizata. Criza apei va duce la sacrificarea animalelor si interzicerea cultivarii pamantului, astfel ca hrana biologica va fi inlocuita cu astfel de produse degenerate create in laborator. Aceste alimente nenaturale contin nanoparticule care il transforma pe om intr-un robot controlat de o AI. Deci, ca si in cazul asa-ziselor vaccinuri ARNm, carnea crescuta in laborator, are rolul de a modifica genomul uman pentru a-l rupe pe om de Dumnezeu si a-l transforma intr-o masinarie fara ratiune si constiinta, perfect supraveghiat si controlat.

  2. La 331,9 milioane de locuitori (2021), cred si eu. Sa zica mercy ca nu le da rumegus sa manance sau mezeluri din carne de om ca in Rusia!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...