AcasăȘTIRI EXTERNECarne artificială: să ai poftă, Leonardo DiCaprio!

Carne artificială: să ai poftă, Leonardo DiCaprio!

În mare căutare de publicitate(vârsta, filme scremute, bulibășeala Covid), vedetele de la Hollywood merg pe sloganul „taci și înghite” carne sintetică. Le mai iese un ban, au casă grea.

DiCaprio se alătură Aleph Farms și Mosa Meat, două start-up-uri specializate în cultivarea cărnii de laborator, în calitate de investitor și membru al consiliilor lor consultative.

„Mosa Meat și Aleph Farms oferă noi modalități de a satisface cererea globală de carne de vită, rezolvând în același timp unele dintre cele mai presante probleme din producția industrială a acestui sector”, a spus Leonardo DiCaprio.Serios? Măi fermierule de laborator, milioane de copii se culcă flămânzi și tu vrei să-ți cumpere hamburgerul tău de eprubetă!

„Sunt onorat să mă alătur lor ca investitor și consilier, în timp ce se pregătesc acum să aducă pe piață carne de vită cultivată în laborator pentru toți cei care doresc schimbarea”, a adăugat actorul cunoscut pentru aiurelile sale ecologiste.

Aleph Farms, cu sediul în Israel și Mosa Meat, din Maastricht(Olanda)produc carne de vită in vitro.

Alt fan al gustului de eprubetă, William Henry Gates al treilea, Bill pentru prietenii de afaceri, susține  că națiunile bogate ar trebui să treacă la „carne de vită 100% sintetică” pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră care determină schimbările climatice globale. Și Bill s-o mănânce, împreună cu Fundația lui.

De fapt, ambii “vizionari ecologiști” își îngroașă conturile promovând carnea de laborator, care nu este o revoluție în alimentație –și nici o alternativă. Mai degrabă o găselniță (foarte) costisitoare și un experiment care, într-un viitor apropiat, va distruge un uriaș lanț de producători agricoli.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
940 afisari

2 COMENTARII

  1. Emisii din furnalele miliardarilor, din vapoarele de lux, avioanele tip taxi, limuzine, centralele cartierelor lor rezidentiale, etc…

  2. Bai Leo, bai frumosule, sa iti ramana carnea sintetica in fundulet, bai kurkubeistule, sa nu mai poti sa il kaci afara, sa vezi ce o sa rada toti pretenarii tai de tine, bai zevzekule !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger