AcasăȘTIRI EXTERNECarnagiu pe şosea! Șapte copii și doi adulți au murit, după ce...

Carnagiu pe şosea! Șapte copii și doi adulți au murit, după ce mașina lor a luat foc în urma unui impact violent (VIDEO)

accidentCarnagiu pe şosea! Șapte copii și doi adulți au murit, după ce mașina lor a luat foc în urma unui impact violent (VIDEO)

Un accident șocant s-a petrecut în prima zi din acest an pe o șosea din California. Nu mai puțin de 9 persoane au pierit!

Șapte copii și doi adulți au murit după ce o mașină a fost „complet cuprinsă de flăcări”, în urma unui impact violent cu un camion.

Tragicul accident a avut loc pe 1 ianuarie, pe o porţiune rurală de autostradă din comitatul Fresno (statul California) în seara primei zile din an, au anunțat autoritățile americane, potrivit The Guardian.

Copiii, care aveau între 6 și 15 ani, făceau parte din două familii înrudite ce călătoreau într-o camionetă, când a fost lovit de un SUV.

Poliţiştii au fost trimişi la un accident raportat pe autostrada 33, în jurul orei 20:00, şi au găsit un vehicul Ford – care transporta toţi copiii – „complet cuprins de flăcări”, a declarat ofiţerul Rory Marks, un purtător de cuvânt al CHP.

O investigaţie preliminară şi o reconstrucţie bazate pe dovezi fizice la faţa locului au indicat că un vehicul Dodge din 2013 condus de un tânăr de 28 de ani dinspre Avenal s-a ciocnit de Fordul din 2007 condus de o femeie.

Fordul a luat imediat foc, toate victimele fiind declarate decedate la faţa locului.

author avatar
Andreea Vlad
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger