AcasăȘTIRI EXTERNEAmerica lasă din brațe Ucraina. „Nu vom fi implicați într-un război cu...

America lasă din brațe Ucraina. „Nu vom fi implicați într-un război cu Rusia, nici nu vom trimite soldați americani în Ucraina!”

SUACare este poziția SUA în criza momentului. Casa Albă: „Nu vom fi implicați într-un război cu Rusia, nici nu vom trimite soldați americani în Ucraina”

Statele Unite nu vor trimite militari în Ucraina și nici nu se vor implica într-o confruntare directă cu Rusia, a anunțat, joi, Jean Peski, purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă, în contextul conflictului din Ucraina.

„Nu știu de câte ori trebuie să vă mai spun: nu există nicio posibilitate ca președintele să trimită soldați americani în Ucraina care să lupte cu Rusia”, a precizat Jen Psaki.

Nu vom fi implicați într-un război cu Rusia și nici nu vom trimite soldați în Ucraina ca să ne luptăm cu Rusia – Jen Psaki

Joe Biden vrea să tragă Rusia la răspundere

Joe Biden a afirmat, joi, că „lumea va trage Rusia la răspundere”, președintele american precizând că „rugăciunile întregii lumi se îndreaptă spre oamenii din Ucraina”. Înainte de a anunța „consecințe suplimentare” împotriva Rusiei, Joe Biden a precizat că va avea o întâlnire cu liderii G7 în dimineața zilei de joi.

În același timp, Joe Biden a spus că SUA nu vor trimite trupe americane în Ucraina.

author avatar
Andreea Vlad
3.883 afisari

9 COMENTARII

  1. In 1945 la Yalta cei doi mari democrati BULDOGUL si OLOGUL(SUA) ne-au lasat in bratele tatucului STALIN. Sa ne democratizeze. Astazi, ca si atunci, marile PUTORI(puteri) se inteleg si concernele militaro-economice-financiare castiga. Gandim ca daca nu mor ai nostri e bine, dar uitam ca si ceilalti sunt oameni. Uram pe unii care ucid(si e bine) dar pupam in fund pe altii care ucid(si nu e bine). Dupa unii moartea de glont american e o bucurie in comparatie cu moartea de glont rusesc. Acum cand sunt ucisi civili, nu e o crima, sunt victime colaterale. Unii ucigasi de civili sunt adusi in fata TPI, altii nu! Sa nu uitam Afganistan anii ’70, rusii au plecat dupa 10 ani, Yugoslavia anii’90, cand au aparut state noi KOSOVO etc, dupa interventia SUA si NATO(cu ce drept?), Afganistan 20 de ani de macel american, Iraq dupa o minciuna grosolana a americanilor prezentata la ONU – nu s-au gasit arme chimice(culme e ca in anii ’80 SUA a inarmat Iraq in razboiul cu Iran, se pare ca si cu arme chimice), Libia, Siria unde se experimenteaza armele noi ale rusilor, americanilor si turcilor.

  2. Prima încălcare a ordinii de drept a fost războiul din Yugoslavia,. Apoi Irak, Siria, Libia, etc. Acum US și NATO latră, iar Ucraina primește o corecție pe mana lor. Dacă ar fi Ro la rand credeți ca NATO și US ar apara-o? Aiurea. Chestia cu punctul 5 din Tratat e vrăjeală. Nu se pun niciunii cu rusii la ramele care le au. Asa ca ușor cu pianul apărării comune pe scările rusești.

  3. America trebuie sa fie pregatita pentru razboiul final contra Rusia si China. Trebuie sa-si scoata bine in larg vanatoarele de submarine si sa fie f f atenta la Polul Nord, acolo pot fi mai vulnerabili.Nato in general trebuie sa inteleaga ca trebuie sa treaca de la o poziție defensiva la una perfect ofensiva sa fie pregatita pt atacul final in Marte. Invazia o sa vina deodata si trebuie intarit scutul!
    Romania sa fie bună si sa ajute si Basarabia! Noi mereu am ajutat in zona.
    Dumnezeu sa ajute Romania🇷🇴!
    Dumnezeu sa apere UE 🇪🇺!
    Dumnezeu sa binecuvanteze SUA si lumea libera!

  4. Lumea „libera” la injectat cetățenii cu seruri experimentale și arestarea lor în case cu lunile sau anii, la gazare lor, la călcarea lor în picioarele cailor, la asmutirea câinilor de lupta asupra lor. Hai SIKTIR cu asa libertate. Lumea „libera” care a bombardat Yugoslavia de Paște și scria pe bombe Paște fericit, au distrus Siria, Irakul, Libia. Bai ipocritule. Și-au băgat coada și între popoarele slave și uite ce a ieșit, ukropii și-o fura iar lumea „libera” da din gura și își freacă mâinile ca au cui sa mai vândă niște arme, sa se omoare cu ele lumea mai puțin libera.

    • Pai si tu ce faci de ce iti omori fratele?
      Eu sunt latin eu sau un saxon ce sa cred despre tine care iti omori fratele in vinerea mare de dinaintea postului mare al pastilor?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger