AcasăȘTIRI EXTERNECarantină națională în SUA? Răspunsul categoric dat de Joe Biden: ”Cred că...

Carantină națională în SUA? Răspunsul categoric dat de Joe Biden: ”Cred că ar fi…” – VIDEO

Carantină națională în SUA? Răspunsul categoric dat de Joe Biden - VIDEO (foto: Twitter/ Joe Biden)

Liderul ales al Statelor Unite a fost cât se poate de clar când a răspuns unor întrebări care, în mod firesc, îi preocupă de foarte mulți americani, dată fiind situația generată de noul coronavirus în SUA, în ultima perioadă.

”Nu voi opri economia. Punct. Voi opri virusul!”, a fost auzit Biden spunând, joi, în fața presei, aflat în Wilmington, statul Delaware.

”Fără carantină națională”, a subliniat Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite, care își va prelua atribuțiile în ianuarie anul viitor.

”Pentru că fiecare regiune, fiecare zonă, fiecare comunitate poate fi diferită. Nicio împrejurare, în ochii mei, nu ar putea justifica un blocaj național total. Cred că ar fi contraproductiv”, a explicat democratul declarat câștigăror al alegerilor de la începutul acestei luni.

Declarațiile democratului au venit pe fondul anunțului că Statele Unite au atins, miercuri, pragul de 250.000 de decese atribuite COVID-19, de la începutul pandemiei, potrivit unui bilanț difuzat de presa internațională.