AcasăȘTIRI EXTERNECapodopera lui Van Gogh, vandalizată de activiștii „ecologiști”. Tabloul a fost stropit...

Capodopera lui Van Gogh, vandalizată de activiștii „ecologiști”. Tabloul a fost stropit cu supă de roșii / Scene incredibile la National Gallery din Londra – VIDEO

Capodopera lui Van Gogh, vandalizată de activiștii „ecologiști”. Tabloul a fost stropit cu supă de roșii / Scene incredibile la National Gallery din Londra - VIDEO

Tabloul lui Vincent Van Gogh, expus la National Gallery din Londra ,a fost stropit cu supă de roșii de către activiștii de mediu. Un act de vandalism care a fost filmat.

Activiștii ecologiști din cadrul mișcării Just Stop Oil au aruncat cu supă de roșii pe capodopera lui Van Gogh, „Floarea soarelui”, expusă la National Gallery din Londra, relatează Midi Libre.

„Ce valorează mai mult, arta sau viața?”

Potrivit imaginilor difuzate de mișcarea Just Stop Oil, care cere oprirea imediată a oricăror noi proiecte de petrol și gaze, doi activiști au aruncat conținutul a două cutii de supă asupra operei de artă, al cărei preț este estimat la peste 84 de milioane de dolari.

„Ce valorează mai mult, arta sau viața? Sunteți mai preocupați de protecția unui tablou sau de protecția planetei și a oamenilor noștri?”, a fost mesajul activiștilor.

Acest nou act de vandalism face parte din strategia ultra-radicală a activiștilor „ecologiști” din cadrul mișcării Just Stop Oil. Din fericire, tabloul pictorului olandez este protejat cu un geam de sticlă.

author avatar
Tudor Borcea
749 afisari

12 COMENTARII

  1. Tabloul ăla valorează cât toți hecologiștii ca ăia/ălea sau ca greta trotineta la un loc.
    Devianții ăia trebuiau jucați în picioare de ceilalți vizitatori, nu alta!!!

    • Acum pusi la plata. Puscarie pana strang banii de restaurare . Sa munceasca in puscarie si sa plateasca.

  2. Eu nu cred ca era expus originalul. Cand ai 8 miliarde de oameni pe planeta si 10% dintre ei sunt nebuni, nu cred ca te risti.

  3. Niste tampiti, care prea de mult timp sant priviti cu mare toleranta. Dar la ce te poti astepta de la niste lideri ai lumii care se uita in gura unei schi……nice.

  4. PAI ASTIA,SUNT USERFRAIERISTII LU TILICA LIMBRIC CIOLOS SI ALA,DROGATUL AZMERICAN,
    REPETENT LA CANABIS.CUM II ZICE,SISILICA,ALA,BOUL,URATUL SLAB,PITIC,
    CU MOACA DE LIMBRIC.
    PARCA..SCARTU,PARTU,LUTU.DA,DA,EL ESTE.
    A FOST INCHIS 400 DE ZILE LA ZDRUNCINATI.
    SCARTU,DOMLE

  5. In loc sa filmeze cu telefoanele, boii aia mai bine ii rupeau cu bataia pe ecologistii pwlii care nu stiu nici macar sa-si stearga mucii. Daca nu era tati si mami sa le dea de mancare, o sugeau pe 2 lire jumatea de ora.

  6. Prea blande sunt pedepsele in occident
    La ocna grea cu limbricii aia ,ce nu stiu sa construiasca nimic ,doar sa distruga ce-au facut predecesorii lor

  7. Magnifica toata Opera lui Van Gogh! Fabuloasa! DIVINA!
    Ce talent colosal i-a dat DOMNUL!
    Si Pictorul Vincent Van Gogh avea un suflet mare ! Îsi dadea si camasa de pe el, saracilor ! Dumnezeu sa-l odihneasca în pace, dupa viata tragica pe care a avut-o !
    S-a dus sa se odihneasca !

    L-am iubit nespus pe Van Gogh ! Am cumparat albume cu capodoperele lui. O pictura mai putin reprodusa este BIBLIA. Van Gogh era f. credincios.
    Dusmanii lui HRISTOS ( adica jidanii) interzic reproducerea BIBLIEI deschise, a Marelui Van Gogh. Niste serpi veninosi!

  8. Astia sunt 2 userei de acolo, din Londo-nistan-ul ala de tot rah-atul, plin de muz-zie si cei 10 negri-sori mititei de import-export !! Comandor Gherghisan, cand faceti o vizita pe acolo, si ii prindeti pe astia 2 tam-piti, va rugam sa le dati macar cateva pu-lane intre ochi, si peste cea-fa, sa le vina si la astia mintea la cap, e clar ca au prea multi pit-ici pe creier, trebuie facuta o de-naz-ifi-care si pe acolo 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger