AcasăȘTIRI EXTERNECând se va scutura America de năpârca BLM?

Când se va scutura America de năpârca BLM?

Scopul real al Black Lives Matter a devenit evident. Nu sunt o mișcare socială despre egalitatea rasială, ci mai degrabă o dogmă laică, fundamentalistă, dedicată subjugării și distrugerii.

Mai rău este comportamentul real al mișcări BLM, un grup marxist care pledează cu mândrie pentru desființarea poliției, solicită îndepărtarea lui Isus din biserici, sprijină perturbarea structurii familiei tradiționale, adăpostește puncte de vedere radicale și promovează în mod activ violența și distrugerea în toată  America. Dacă o persoană de culoare este împușcată de un polițist alb, un întreg oraș este blamat. Când vine vorba de crimele comise de cetățeni negri, BLM devine ciudat de tăcută. De remarcat, mișcarea se întoarce la marxism, de altfel Patrisse Cullors, co-fondatorul BLM, a declarat că ea și colegii ei sunt “marxiști instruiți”, clarificând fundamentul ideologic al acestei rețele care urmărește dărâmarea Statelor Unite.  Cullors, activista în vârstă de 36 de ani, a fost protejata  lui Eric Mann, fostul agitator al organizației teroriste domestice Weather Underground și a petrecut ani întregi absorbind ideologia marxist-leninistă care a modelat viziunea ei despre lume, a informat Breitbart News. De asemenea, ea își exprimă aprecierea pentru activitatea Partidului Comunist din SUA, „în special comuniștii negri”, precum și  sprijinul său pentru „marea lucrare a Partidului Panterele Neagre”. Asta ca să știe și americanii cu cine au de-a face. La nivel local, capitolele oficiale ale Black Lives Matter sunt în esență grupuri frontale de extremă stânga, care folosesc dreptatea rasială drept cal troian pentru politica și ideologia sa. Organizația este anti-americană, iar opiniile sale sunt alarmante pentru oricine crede în Constituție, capitalism și societatea civilă așa cum o cunoaștem. Dar  revoluție fără parale nu se poate, așa că Black Lives adulmecă și capitalismul negru: cam 100 de milioane USD, primiți acum trei ani de la Fundația Ford, printre cele mai puternice din lume. Astfel de evoluții pot veni ca o surpriză pentru cei care au îmbrăcat sentimentul că „viața neagră contează”. S-ar putea ca americanii să-și dea seama prea târziu că scopurile politice și natura Black Lives Matter sunt de o cu totul altă natură.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
701 afisari

2 COMENTARII

  1. Naparca i naparca. De naparca se scapa in 2 feluri. Ai dai la cap ca i rapida. Sau o lași sa se inece cu puiu ei deoarece cum iasa din gaoace o inghite pe nerasuflate naparca. Marxistii se vor intoxica de neomarxism-moarte garantata.

  2. Traiasca Olguta cu care am invins Fotbal Club Beeeecalesc de sute de ani Olguta pupaiasi oooh.. Pisduta ei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger