AcasăȘTIRI EXTERNECând ar putea reveni Marea Britanie în UE, după Brexit? Tony Blair...

Când ar putea reveni Marea Britanie în UE, după Brexit? Tony Blair a dezvăluit orizontul de timp

Tony Blair a vorbit despre un scenariu ce, la prima vedere, pare neverosimil: revenirea Marii Britanii în UE. „Chestiunea de a şti dacă şi cum Marea Britanie ar putea reveni în UE aparţine unei generaţii viitoare. Cred că asta e realitatea”, a spus fostul premier britanic.

Cert este că, până atunci, actualul lider din Downing Street, Rishi Sunak, pare să-şi dorească o relaţie mai liniştită cu blocul comunitar.

Blair nu şi-a dorit Brexit-ul

Tony Blair (69 ani) s-a opus ferm Brexit-ului, făcând în special campanie în Irlanda de Nord pentru a preveni consecinţele unei ieşiri din UE asupra păcii în provincie, zguduită de trei decenii de violenţe până la acordul de pace semnat în aprilie 1998, în urmă cu aproape 25 de ani.

Cred că în prezent dezbaterea din Regatul Unit este mai degrabă despre cât de mult dorim să reconstruim o relaţie strânsă cu Europa, ceea ce cred că ar trebui să facem, şi sper că Partidul Laburist este de aceeaşi părere”, a spus Blair.

Brexit-ul a produs „pagube” în UK

Tony Blair a recunoscut că părăsirea blocului comunitar a produs daue în UK. Dificultăţile economice, imigraţia ilegală sau problemele cu sistemul public de sănătate n-au fost rezolvate prin Brexit.

Cred că există o ambivalenţă în rândul multor oameni din Regatul Unit în privinţa Brexit-ului. Însă cred că, dacă oamenii văd problemele (determinat de Brexit), nu vor să se întoarcă la diviziunile create de această dezbatere”, a explicat Tony Blair.

author avatar
Andrei Ștefan
697 afisari

9 COMENTARII

  1. Nu pot sa pricep..englezii au o multime de oameni capabili si inteligenti..cum a ajuns prim ministru gunoiul asta satanist???

  2. Satania 2 Anglia, s-a retras din UE pentru ca stia planul cu falsa pandemie, si desi Reptila canibala Elisabeta si toata sleahta de reptile regale si-au ucis supusii cu vaccinul ucigash, iar mafia khazara a produs vaccinurile, UK nu a contribuit cu bani la GENOCID, nefiind in UE, ba chiar au castigat de pe impozitul aplicat firmei producatoare de vaccin.
    Acum cand Cabala este pe care sa fie exterminata, englezii idioti vor inapoi in UE, dar asa cum spunea si Medveev, UE ca si NATO si alte organizatii sataniste se vor dezmembra.
    Satanistul Blair stie toate acetea asa ca se da un mare vizionar.

  3. TPI-ul de la Haga cand se ocupa si de criminalul asta de razboi?A,nu are timp,deocamdata a primit ordine pentru Putin.

    • HA HA…si lui OBAMA i-au dat NOBEL ptr „pace”….deja te prapadesti de ras….totul e un circ penibil,si HAGA,si NOBEL,si ONU…

      • Sa-i dea si lui BIDEN tot asa…NOBEL ptr „pace”…impreuna cu PUTIN…sa-l faca 50-50

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger