AcasăȘTIRI EXTERNECanada plăteşte refugiaţii! Suma imensă cu care îi cheamă pe ucraineni la...

Canada plăteşte refugiaţii! Suma imensă cu care îi cheamă pe ucraineni la ei

Canada plăteşte refugiaţii! Suma imensă cu care îi cheamă pe ucraineni la ei

Refugiații ucraineni care sosesc în Canada vor primi o singură asistență financiară de aproximativ 2.400 de dolari (3.000 de dolari canadieni). Acest lucru a fost anunțat de Guvernul Canadei.

Ucrainenii adulți au dreptul la o plată unică, iar copiii sub 17 ani primesc suplimentar 1.500 de dolari canadieni (1.200 USD).

E important şi permisul de muncă

Banii vor primi ucrainenii și membrii familiei acestora cu un permis de muncă sau de studiu valabil, un permis de ședere temporară și care participă la programul de emigrare urgentă CUAET.

„Asistența financiară îi va ajuta pe ucraineni să rezolve probleme urgente – costurile de transport și locuințe, înainte de a-și găsi adăpost și de muncă în Canada”, a declarat Sean Fraser, ministrul pentru imigrație, refugiați și cetățenie Canada.

author avatar
Andrei Ștefan
768 afisari

12 COMENTARII

  1. Cica nazistul ala ordinar de Justin Castro vrea sa foloseasca adunatura de racketi de ukro-na-zi care fac greseala de a ajunge in Ka-na-duh pe post de cobai experimentali, totul e sa ii si faca sa accepte si vacxxinuri in cap !! Bi postacilor platiti, vedeti ca de acum aveti voie numai sa cantati ode de bucurie despre venirrea ukro-na-zilor, zici ca sunt si astia un fel de cult religios, din aia batuti cu pwula in cap !! A ha ha 🙂 Multumim, bai Justin, bai tzukalarule globalist, nu te lasa, poti si mai mult de atat, orice genocid incepe cu cifre mici, iar apoi ajungi si tu unde trebuie !! Stii cum e, bai Justin castro, cand esti prost de mic, cand cresti mare numai te joci 🙂

  2. Deci,
    Justin Le Cretin vrea sa mai tipareasca un purkoi de malai. Fraierii care platesc impozitele o sa trebuiasca sa puna osul la doua sau trei joburi sa plateasca geniul kakatnadei. Dunarea gandirii Cretinozaurul asta. Nu platesc destul pt beizadea asta. Tacsu a facut din Canada o natie de datornici si plodu termina ,,opera,,
    Doamne ce degenerati borati firar nemul lor blestemat in vecii vecilor

  3. Aprob si confirm TOT ce au scris predecesorii, ca EVIDENT stau si ei in PUSCARIA numita KAKANADDA. Unde daca ai mama pe moarte la Toronto dar tu muncesti la Vancouver (ca sa dai gros la impozite, sa aibe ukrainoizii facsisti) NU ai voie sa zbori sa o vezi fara green-pass. Deci: l-au dat la TV pe unul care a facut drumul cu motocicleta, ca consuma mai putin ca o masina. 4 zile, cate 17 ore pe zi pe motor, si 3 nopti in moteluri infecte pe drum. Este EXACT ca inainte de 89 cand nu aveam pasapoarte sa iesim din tara. Acum avem cica „cel mai bun pasaport din lume” cu care mergi fara viza in peste 100 d etari…DAR nu si de colo-colo in KaKaanada! Sa nu mint! Am inteles ca POTI zbura de aici in Europa ODATA, dar semnezi ca nu mai revi! „Peste colivia mica; zace colivia mare” baieti!

  4. e doar un „business plan”,
    un fel de „vanzarea evreilor”……
    (@Med Bulanescu:
    -vivre le Quebec libre!)

  5. Canada o tara plina de drogati ,poponari ,pedofili ,tarani canadieni fara nici o cultura ,borhot de emigranti necivilizati de prin toate colturile lumii condusi de Partidul Liberal care a distrus Canada acest dictator Trudeau care este facut de masa cu Fidel Castro ,un globalist figurant care se drogheaza de la 14 ani ,peste 60 de mii de persoane se multa afara din Canada in fiecare an din cauta preturilor,,taxelor si politicii de doi bani

    • Partidul Labelor a distrus Canada,de acord. Intrebarea este de au facut asta. Raspunsul e simplu,bbb sau in clar build back better. Sa faca astia omul nou.Noi astia care am trait vrajeala bolsevica intelegem despre ce este vorba. Cei care nu stiu cu ce se mananca sunt in ceatza. Distrugand societatea o mozolesti tu cum vrea muschiuletul tau mai tarziu. Chestia este ca distrugerea asta are loc in toata lumea,inclusiv romanica. Nu are romania mare lucru de oferit si de plecat se pleaca si de acolo chiar mai abitir decat din canada.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger